Mati, mylisz substancje, o których Ci ostatnio wspominałam. Z klefem aż tak przesadziłam raz i było to nasze ostatnie spotkanie.
klakot pisze:Witam,zwracam się z zapytaniem czy ktoś wie jakie konkretnie może mieć skutki na dziecko przyjmowanie substancji psychoaktywnych typu klefedron lub tego typu właśnie substancje w czasie ciąży? Jakie choroby i wady mogło wywołać przyjmowanie takich substancji na dziecko i jakie jest prawdopodobieństwo,że będzie zdrowe skoro oboje rodziców miało styczność z takimi uzywkami przed ciąża i w trakcie ciąży około 10 razy ? Na co trzeba się przygotować,pomimo odstawienia w trzecim trymestrze. :-(
W internecie można znaleźć co powodują takie substancje jak feta,koka,marihuana względem płodu,jakie skutki zdrowotne to niesie jednak w temacie klefedronu,a ciąży totalnie nic nie można znalezc. :wall:
idzcie i czytajcie a bedzie wam dane.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Szponciciel pisze: A może nic mu nie będzie
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Podarowałaś życie maluszkowi, więc spraw, aby jak najbardziej odczuwał Twoją miłość i widział szczęśliwą matkę. Dla niego, niezależnie czy chorego, czy zdrowego, będziesz kimś wspaniałym. I żeby ono było takie samo dla Ciebie.
Poza tym nie zadręczaj się tak, co będzie później. Może jakoś będzie Ci łatwiej sobie to wszystko przyjąć, myśląc tak: każdego w dowolnym momencie życia może spotkać coś nieprzyjemnego, nagła choroba dająca o sobie znać właśnie w późniejszym okresie, wypadek z własnej bądź czyjejś winy, tragiczna śmierć, rak, ale to działa w dwie strony. Każdy kij ma dwa końce, pamiętaj. Tylko proca ma trzy.
Polecam w ramach doedukowania się obejrzeć sobie skręt dziecka urodzonego przez matkę, która grzała w ciąży. Jest dostępne na DailyMailu - klik. Klasyczny "rowerek".
to satisfy total need. Because you would be in a state of total sickness, total possession, and not in a position to act in any other way.
Niemniej jednak nie zwracalem jej uwagi. Jej czyn nie zagraza mojej wolnosci, ale jest strasznie nieodpowiedzialny, z reszta, sama sie pewnie o tym przekona gdy jej syn albo corka urodzi sie z jakas wada. I wtedy juz cale zycie i ona, i dziecko beda mieli przesrane. What comes around goes around.
Klakot, z ciekawosci: dlaczego wzielas cos psychoaktywnego bedac w ciazy? Ktos cie namowil, czy bylo to impulsywne? A moze nie wiedzialas, ze jestes w ciazy? Interesuja mnie twoje motywy. Pozdro, i nie martw sie na zapas. pokolenie Ł.K. ma racje.
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?
Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?