Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Gorzkie, delikatnie znieczula język, na bardzo malutkim kartoniku, lekka, przyjemna stymulacja, zdecydowanie nie chce się spać, subtelne OEVY i CEVY, wchodzi długo, pierwsze efekty po 1,5h a pełne spektrum po 3h, trzyma około 9h, ogromna klarowność umysłu, zerowy bodyload, kreatywność x 100, działanie euforyczne i lekko empatogenne. Delikatną stymulacje czuć przez dużą część kolejnego dnia.
DOC?
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
Dwie osoby: jedna o wadze 57kg, druga 90kg zarzuciły po kartonie DOCa (obstawiam 3,5-4mg na blotter). Wyszło na to, że ta o mniejszej masie ciała miała mocnego tripa, bardzo trudnego w ogarnięciu, a do tego cieszyła się bardzo intensywnymi wizualami. W przypadku drugiej osoby sprawy przybrały zupełnie odmienny obrót. Wizuale były dość subtelne, w zasadzie wymagały skupienia, by jakkolwiek się rozkręcić, a sama psychodela była na poziomie określonym przez nią jako 'bardzo średni'. Jej trip trwał też o wiele krócej: po 12h od zarzucenia osobie nr 1 nadal świat się mocno poruszał i mienił, natomiast osoba nr 2 nie odczuwała już znikome efekty działania, wizuali nie miała już zupełnie.
Obie osoby mają identyczne doświadczenie w psychodelikach, biorą je dość rzadko (raz na 2-3 miesiące) i była to ich pierwsza substancja z grupy DOx i ogólnie fenetyloamin.
Jak myślicie, skąd taka ogromna dysproporcja w działaniu substancji na te osoby?
No i coś, to mnie najbardziej nurtuje:
Czy dawkowanie fenetyloamin z tej grupy powinno się w jakiś sposób dobierać do masy ciała?
TL;DR:
Lekka i cięższa osoba wzięły DOCa, lekka miała megapizdę, cięższa bardzo słabą, dlaczego tak było i czy to możliwe, że przez różnicę ich mas ciała?
(jeżeli moderator uzna, że post nadaje się bardziej do topicu o DOCu, to uprzejmie proszę o przeniesienie go tam ; ) )
Zapomniałam tego dopisać w poprzednim poście, a jako nowy użytkownik nie mogę edytować, więc proszę o zaakceptowanie obu postów i ich scalenie, z góry dzięki.
A, no i wyszukałam, że w dziale o tryptaminach była już dyskusja na ten temat (zale-dawki-masy-cia-t31477.html), tylko niestety konkretnych wniosków z niej nie ma. Jednakże nie uważacie, że można by tamte stwierdzenia odnieść również do fenyloetyloamin?
Martwy pisze:Ile trzyma tolerancja po DOC? Krzyżuje się z x-NBOx?
Czy ten dział [DOx] nie powinien być w amfetaminach? Przynajmniej jeśli chodzi o budowę to DOx są amfetaminami, mam rację? Choć w sumie nieczytelnie i głupio trochę byłoby rozrzucać psychodeliki po forum.
Poza tym to czemu tu taka cisza? Kiepsko działają czy długa faza za bardzo męczy po prostu? 2C-P już potrafi wymęczyć. W sumie na papierze trochę ta stymulacja wygląda zachęcająco jak ma się w perspektywie 20h psychodeli.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
Serio tak trudno po DOx usnąć że nawet benzo chuja dają?
PS W sumie racja, że amfy to fene. A beta-ketony to amfetaminy. Kupę z innych stymulantów też można byłoby podciągnąć. W sumie bez sensu tu dzielić substancje tylko pod względem budowy.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Marihuana jest w Polsce legalna. Ale tylko dla bogatych
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich
Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.
OCB bije rekord świata w liczbie zapalonych jointów w tym samym czasie.
W ostatnią sobotę w Santa Rosa, Kalifornia, odbyło się wydarzenie, które zapisało się na kartach historii kultury konopi. Na festiwalu Hall of Flowers, jednym z najważniejszych wydarzeń w branży konopnej, 7 000 osób zapaliło swoje jointy w tym samym momencie, bijąc rekord świata w liczbie zapalonych jointów jednocześnie. Sukces ten był możliwy dzięki wsparciu marki OCB, która dostarczyła swoje produkty i zorganizowała całe przedsięwzięcie, tworząc niezapomniane doświadczenie dla wszystkich obecnych.