Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
W każdym razie wiemy już do jakiego dawkowania NIE dochodzić, zawsze jakiś progres :cheesy:
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Limitbreaker pisze:http://www.dx.com/p/digital-precision-s ... tion-10515
70,85zł, shipping: free, 24h
Właściwie to walenie jakichkolwiek dragów na oko poza hehehuaną to jest duże ryzyko. Tak teraz o tym sobie pomyślałem.
Kurcze, poważna sprawa z tym przedawkowaniem. Użytkownik @universo pisał na pierwszej stronie i testował i dawkowanie podobne do 3meo-PCP, ale nie podał więcej informacji, więc nie można brać tego za pewniak. Nie chcę zabrzmieć tu brutalnie i ozięble, ale dla bezpieczeństwa lepiej poczekać aż ktoś inny przetestuje jak wygląda sprawa z dawkowaniem, długością działania itp, tylko w bezpieczniejszy sposób niż zrobił to Amplifa.
Jeżeli dobrze wnioskuję, to dawkowanie 3-MeO-PCP to z 15-30mg na solidnego tripa (w zależności od tolerki). Jeżeli dawkowanie 3meopcp i 3meompc byłoby takie samo, to troszkę mnie dziwi, że 70-100mg to było otarcie się o śmierć. Chociaż skoro Amplifa ważył na oko, to zrobił pewnie podobnie jak ja niedawno z MXE, że na pierwszy raz przykurwiłem z 300mg MXE.
A tak właściwie to napisałem tutaj w innej sprawie i niechcący się rozpisałem. Jeżeli budową jest podobny do 3-MeO-PCP, to standardowo oddziałuje na serotoninę? Są już jakieś info o tym gdziekolwiek? Bo ciężko znaleźć cokolwiek o tej substancji.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Legalna marihuana w Hiszpanii: Pacjenci zaniepokojeni nowymi przepisami
Pacjenci w Hiszpanii obawiają się zmian w prawie dotyczącym medycznej marihuany. Jakie konsekwencje przyniosą nowe przepisy? Przeczytaj więcej.