Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
W każdym razie wiemy już do jakiego dawkowania NIE dochodzić, zawsze jakiś progres :cheesy:
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Limitbreaker pisze:http://www.dx.com/p/digital-precision-s ... tion-10515
70,85zł, shipping: free, 24h
Właściwie to walenie jakichkolwiek dragów na oko poza hehehuaną to jest duże ryzyko. Tak teraz o tym sobie pomyślałem.
Kurcze, poważna sprawa z tym przedawkowaniem. Użytkownik @universo pisał na pierwszej stronie i testował i dawkowanie podobne do 3meo-PCP, ale nie podał więcej informacji, więc nie można brać tego za pewniak. Nie chcę zabrzmieć tu brutalnie i ozięble, ale dla bezpieczeństwa lepiej poczekać aż ktoś inny przetestuje jak wygląda sprawa z dawkowaniem, długością działania itp, tylko w bezpieczniejszy sposób niż zrobił to Amplifa.
Jeżeli dobrze wnioskuję, to dawkowanie 3-MeO-PCP to z 15-30mg na solidnego tripa (w zależności od tolerki). Jeżeli dawkowanie 3meopcp i 3meompc byłoby takie samo, to troszkę mnie dziwi, że 70-100mg to było otarcie się o śmierć. Chociaż skoro Amplifa ważył na oko, to zrobił pewnie podobnie jak ja niedawno z MXE, że na pierwszy raz przykurwiłem z 300mg MXE.
A tak właściwie to napisałem tutaj w innej sprawie i niechcący się rozpisałem. Jeżeli budową jest podobny do 3-MeO-PCP, to standardowo oddziałuje na serotoninę? Są już jakieś info o tym gdziekolwiek? Bo ciężko znaleźć cokolwiek o tej substancji.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Francja: W ciągu roku podwoiło się spożycie kokainy
W ciągu roku spożycie kokainy we Francji prawie się podwoiło - poinformował w środę portal France 24. W 2023 r. po kokainę jednorazowo sięgnęło tam co najmniej 1,1 mln osób, podczas gdy zgodnie z danymi Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii (OFDT) rok wcześniej grupa ta liczyła 600 tys. osób.