Benzodiazepiny donosowo?
od siebie dodam lorafen 2,5mg w klamkę- po zmyciu cukrowej otoczki bardzo szybko działa :D niestety tylko część czuć od razu bo resztę robi spływ
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
Benzo biorę coś od około 6 lat na moje psycho ataki.
Sześć odwyków szpitalnych za mną bo łączyłam z alkoholem.
Powiem tak odlot po połączeniu benzo z alko to coś podobnego do kopa z heleny ale trzeba uważać. Tak, herę też miałam okazję brać tylko nie dożylnie a w nos.
Z herą jest koniec ale benzo biorę dalej. Aktualnie 3mg na dobę.
Co do wciągania nosem. Działa!.
alpra wchodzi najlepiej a zwłaszcza Zomiren bo super się kruszy na błogi śnieżek.
klony strasznie pieką w nosku ale kop z 2mg jest natychmiastowy.
Wcześniej przydałoby się nawilżyć śluzówkę nosa żeby szybciej się wchłaniało.
Czemu wciągam a nie łykam?
Bo odkryłam, że po sztachnięciu się tą oto substancją jest o wiele, wiele lepiej.
O i na marginesie ostrzegam przed codziennym zażywaniu benzo bo uzależnia szybko. Bardzo szybko a odwyk to masakra. Heroiniści lepiej przechodzą odwyk od benzosów. Piszę bo widziałam i przebywałam.
No to co ludzie jak coś wciągać i cieszyć się życiem :cheesy:
...I am so high I could eat a star...
Narkotyki w przedwojennej Warszawie. Ile kosztowały i kto je zażywał?
Działkę kokainy można było dużo kupić taniej niż butelkę wódki. I kupowano. Ćpali przestępcy, ale też lekarze i urzędnicy państwowi. „Kokainistki rekrutują się przeważnie z najgorszych szumowin, morfinistki już z nieco lepszych sfer” – mówił szczerze przedwojenny diler. I nie krył nawet, ilu w Warszawie jest narkomanów.Rekordowa amnestia. „Druga szansa” dla ponad 400 więźniów
Dzięki amnestii ogłoszonej przez Kevina Stitta, republikańskiego gubernatora stanu Oklahoma, na wolność wyszły 462 osoby, więcej niż kiedykolwiek w ciągu jednego dnia w historii USA. Jak powiedział gubernator, ułaskawieni „otrzymali drugą szansę”. Obecnie w amerykańskich więzieniach przebywa ponad 1,5 mln osób....I am so high I could eat a star...
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
Na czacie siedzi 178 uczestników Wejdź na czata