GrowRoomy - wątek ogólny.
Moderator: Konopia
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
Ketamina może zmniejszyć chęć sięgnięcia po alkohol
Pojedyncza dawka ketaminy może pomóc osobom nadużywającym alkohol w zmniejszeniu jego spożycia – wynika z nowych badań.Bezpieczna dawka alkoholu nie istnieje – eksperci alarmują
„Bezpieczna dawka alkoholu” nie istnieje. Niemal każda może być toksyczna dla naszego organizmu – uważają eksperci różnych specjalności, powołując się na różne badania z ostatnich lat.Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
Wymówka typu: Kopie Bitcoiny, wprowadziła się do mnie dziewczyna z dzieckiem, teściami bo im sąsiad z góry zalał mieszkanie w razie czego też powinna wystarczyć, ale tak po prawdzie to co im do tego.
Jak już robisz taką plantację to przygotuj się na to że dostawca może sporządzić raport o stanie poboru prądu z którego można wywnioskować różne ciekawe rzeczy, np. regularny pobór prądu o tej i tej godzinie.
"Ale panowie - ja tu tylko spawam. A krzaki? To przez spawarkę..." : D
PS - czym się różni wiejski prąd od miejskiego? : ) Możesz sprecyzować, o co chodzi z tą zależnością?
peace and love
2 nie ma chyba takiego debila choć mogę się mylić żeby trzymać spawarkę która ma kamuflować zużycie prądu koło boxa ? Gdzie tu logika ?
3 jak dobierzemy odpowiednio filtr węglowy to szansa na "wyczucie" uprawy przez Funkcjonariuszy jest znikome chyba że wentylator będzie się hałasował a box nie będzie ukryty. Psy policyjne wyczują boxa nawet jak byłby zakopany.
4 gospodarstwo wiejskie na samą logikę generuje większy pobór prądu niż DOM jednorodzinny nie wspominając o kawalerce w bloku.
Jeszcze jakieś pytania?
Na czacie siedzi 120 uczestników Wejdź na czata