Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 124 / 15 / 0
@Marines
Heparyna i magnez rzeczywiscie pomogły. Prawie już nie ma śladu, ale robię sobie okłady na noc i łykam vit C na dobrą odbudowę. Jeszcze parę dni temu miałem to "mrowienie" w łydkach, ale to było jeszcze przed magnezem
Dziękuję :hug:

Co do tematu - podstawowym problemem z podawaniem stymulantów dożylnie jest moim zdaniem potencjał uzależnienia. Szybkie wejście i sam profil substancji. Po tym wieczorku 24-go , zapodałem 3MMC jeszcze we wtorek rano (250mg/5ml x 1) i we środę przed północą (koło 320 i 250/5ml), ewidentnie uzależnieniowo (mogłem myśleć tylko o strzale etc.)
Opamiętałem się w piątek tylko dlatego, że zostało mi niewiele (375mg). Dorzuce to co jeszcze mam w niedzielę ze znajomym i aloha! beta-ketony.
Zrobiłem mały research w papierkach naukowych i jeśli Metafedron (3MMC) ma wystarczająco zbliżone działanie do Mefedronu (4MMC), to jest bardziej uzależniający od metaamfetaminy. Nie obchodzi mnie specjalnie że badanie było przeprowadzane na samicach szczurów, a nie na ludziach, ani to że prawdopodobnie jest mniej toksyczny dla neuronów dopaminowych od Mety. Nie chcę się wjebać w uzależnienie.
Szczególnie że najprawdopodobniej psuje projekcję serotoninową, a to znaczy że jak w Human Traffic będę mówił do siebie:
I'm having a monumental case of Mr. Floppy
Cieszę się że ogarnąłem się w święta, nie zamawiam tego na razie, na długo.

A tu podstawa naukowa
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22191803

Major Kocięba Powiada:
KOCHAM WAS MISIACZKI KOCIACZKI I KETONOWE ROBACZKI
  • 1959 / 54 / 0

http://www.apothicom.org/sterifilt-gene ... tation.htm

Parę lat temu o tym pisałem - warto przypomnieć.

Filtry strzykawkowe - pasują na każdą strzykawkę typu Luer, dodatkowo też na insulinówki z wbudowaną igłą. Produkuje je francuska firma Apothicom zajmująca się sprzętem dla harm reduction dla ćpunów. Materiał to PP, wielkość porów 10µm. Filterki są malutkie - jak malutki odkurzacz, nie są cylindryczne jak te do zastosowań laboratoryjnych z dwoma końcówkami, ergo, idealnie nadają się do ściągania z łyżeczek, buteleczek i innych powierzchni płaskich bez strat materiału.

Roztwór jest IDEALNIE czysty, aż ślinka leci, a zobaczycie ile na filtrze zostaje syfu. Nierzadko jest tak, że biała membrana zostaje czarna po przefiltrowaniu ;-) .

Cena za 100 sztuk to 16.90 EUR + koszta wysyłki listem z Francji. TANIUTKO!.

- http://www.apothicom.org/individuals.htm

Panowie tam są bardzo przyjaźni i bez problemu wysyłają darmowe próbki po napisaniu maila (10 sztuk + broszury), aczkolwiek proszę nie robić cebulactwa ;-) .

Materiał filmowy opisujący użycie.

http://www.apothicom.org/sterifilt-lite ... review.htm

Jak ktoś chce sobie poczytać to jest artykuł o tych filtrach - są one zatwierdzone do użytku medycznego i tabelka z porównaniem ile zostaje na jakich filtrach towaru.

Usunięto zdublowaną część posta oraz zdjęcia (edytor nie chciał przepuścić) | STR88
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 29 / / 0
Trochę się przestraszyłem jak podawałem sobie 3mmc dożylnie (za szybko podałem), więc właśnie robię sobie strzykawę "ratunkową", w niej clonazepam i planuje również captopril i tu pytanie - czy moźna go podawać dożylnie? Mam jeszcze bisoprolol, który też by było miło tam umieścić, ale też nie jestem pewny czy można go podać dożylnie. Jeszcze kwestia dawki, jakie najlepiej?

A tak abstrahując, to zakochałem się w szklanych strzykawkach (tylko nie "całoszklanych"), tłoczek tak gładko chodzi, że się go prawie nie czuje, oczywiście kiedyś były inne igły więc zrobiłem przejściówkę - przezroczysta rurka od kroplówki nałożoną na dziubek strzykawki, docięta tak żeby nie wystawała. Na to nowoczesna igła pięknie i stabilnie wchodzi, no poezja po prostu :P Z tym, że CHYBA nie można zrobić sterylizacji w 200°C, ale gotować można. Poniżej 5ml tłoczki chodzą gorzej (nakupiłem 5 różnych strzykaw), więc radzę kupować 5ml wzwyż (czyli w zasadzie 5ml i 10ml). Ewentualnie można brać mniejsze ale przed każdym użyciem kropelka gliceryny do środka i chodzi jak talala. Jeszcze tylko 20ml by mi się przydała, ale słabo z tym na allegro

Strzykawka wygląda tak, polecam %-D
[ external image ].
  • 29 / / 0
Co do pytania o "strzykawkę ratunkową" to mam jeszcze werapamil (to akurat mogło by być ciekawe), ramipril, lisinopril i o zgrozo furosemid, Któryś by się jeszcze nadawał?
  • 2841 / 229 / 0
Czy wrzucenie 12,5mg kaptropylu przed strzałem (powiedzmy 15 minut wcześniej pod język) nie osłabi działania b-k ? Bo na zwałę to wiadomo, że warto zarzucić aby odciążyć serducho, mnie jednak chodzi o niedopuszczenie do jego nadmiernego i zbędnego wysiłku. Mam na myśli głównie metkatynon, ale pytanie tyczy się wszystkich beta-ketonów.
(...) jak Artylerii braknie amunicji albo zasilania to mnie szlag trafi.
  • 1959 / 54 / 0
Z jakiej racji miałoby osłabić działanie? Kaptopryl nie ma wpływu na częstotliwość akcji serca, jedynie obniża trochę ciśnienie krwi przez obniżenie wazokonstrykcji. Dużo razy tak robiłem, ale przy podaniu IV i tak efekt jest mało zauważalny przy 12,5mg, niemniej warto wziąć.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 9 / / 0
Witam wszystkich. Mam kilka pytań odnośnie podania i.v., ponieważ nigdy w ten sposób nie podawałem bk (chodzi mi o 3mmc).
Dla sprecyzowania to przygode z bk prowadze od kilku lat, przyjmując średnio raz na 2-3 miesiące. Od ponad roku tylko 3mmc i to raz na kilka miesiecy.
Zawsze przyjmowałem oral (na oko około 300-400mg w kapsułce) i zaraz sniff (na oko około 100-150mg). Zawsze elgancko, wypierdol z butów przez pierwsze 2h, zawsze przez noc przerabiam od 1g do 1,5g.

No i teraz moje pytania odnośnie i.v. 3mmc:

1. Czy faza bedzie trwała krócej lub dłużej w porównaniu do oral+sniff?
2. Zjazd i "wygląd na następny dzień"? Bo po 1,5g w noc, na nastepny dzień wyglądam zawsze jak ścierwo.
3. Jak z chęcią na dorzutki? Do tej pory miałem ogromne. Z reguły szło wszystko co było pod ręką.
4. Źrenice, ogolnie wygląd podczas fazy jest tak samo zły? Chodzi mi o pocenie się, ogromne źrenice, trzęsienie rąk itp?
5. Czy mogę rozpuścić np. całego grama w załóżmy 20ml soli fizjologicznej i np. żeby sobie odmierzyć 100mg to w pompkę 2 ml? (bo nie mam wagi)
6. Nie jest dobrze troszeczkę podgrzać roztwór żeby lepiej 3mmc się rozpuściło (zamówiłem BIG CRYSTAL)?

Wydaje mi się, że mam silny organizm, bo bombki po 400mg i sniff zaraz nie zamiatały mną o ścianę. To myśle, że na początek 120mg i.v. w 1,5ml soli? Dobrze myślę? :gun:

Przepraszam jeżeli coś nie fachowo zapytałem, albo już coś z moich pytań było poruszane... pozdro. :old:
  • 1516 / 68 / 0
250mg normalnie w 2 centach rozpuszczalem.

885 przebiles na wylot pewnie, taki zator to by cie chyba zajebal.
tekst powyżej =/= prawda
  • 570 / 8 / 0
na chlopski rozum krew plynie sobie bo plynie stalym tępem
i jak mamy np 5ml plynu wpuszczamy go powoli to on rozchodzi sie i nie plynie w "zwarciu"(kupie blisko siebie) jak to ma w przypadku np podania 0.5ml szybkim wcisnieciem? jesli tak robie to rozumiem ze cząsteczki plyn.a blisko siebie i jest to JEBNIECIE? jako ze insulinowek nie uzywam to po wpuszczeniu tego 0.5ml robie jeszcze odciag z krwi i wpuszczam reszte co zostalo w pompce

efekty oczywiscie są diametralnie rozne ale jak ze szkodliwoscią pewnie o wiele wieksza?

Satif mialbym jeszcze do Cuiebie pytanie z innego tematu moze spotkales sie z czyms takim

otoz jak podaję ostatnio w kabel wiecej niz 5ml plynu to robi mi sie momentalnie duzy bombel dla pewnosci odciagam tlok czy nie wypadlem

po chwili ten bombel znika i wszystko normalnie idzie w kabel

a i ciężko już piątkami sie kłuc bo momentalnie powstają zatory...

aspiryna pomoze?
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1516 / 68 / 0
Ten babel to podanie pod skore musi byc, mozliwe ze go odciagasz z krwia i wracasz do kabla.
Spróbuj mniejszych stężeń, żadnej aspiryny, a najlepiej to zrob sobie przerwę.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.

Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.

USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych

Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.