Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Pierwsza proba to ok. 30-40 mg (?) probowalam nawet to zwazyc, ale nie udalo mi sie do konca wagi skalibrowac. No mniejsza. Jesli chodzi o bodyload, to albo zadnego nie bylo, albo (co bardziej prawdopodobne) wczesniej pykniete 3-MeO-PCP go zabilo. Mielismy zaladowac w jednej strzykawce, ale sie zrobilo zamieszanie troszke. Wrzucilismy pozniej przydziaslowo, weszlo b. szybko i idac przez las czulam sie swietnie, swiezo i zabawnie. Wszystko to pomimo tolerancji, bo dzien wczesniej bralismy 2C-P. Dzialalo krotko, na mnie i Kosmo, bo son. prawie nie poczula. Pozniej zjedlismy po 5mg DOMa %-D I dzieki temu tylko wrocilismy do DOMu, bo bylo kurteczka daleko. Wspominam bardzo milo, nastepna proba z 2x taka dawka + MXE. :heart: Po przerwie. Zaznaczam, ze nigdy wczesniej nie bralam 3C-x. pozdro.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2310 / 11 / 0
Celem uwagi, dodam tylko, ze dla mnie najlepiej wyszlo 3cp w jednej pompce z 3meopcp :), dawka fenki byla niewielka - ok. 15mg a dysocjantu 35mg. Innym razem : samo 3cp w ilosci 40mg bylo w porzadku, ale bez rewelacji wizualnej - wolalbym przyjac 2mg 25I-NBOMe, w tym przypadku. Wizualnie cieniutko - po samym 3cp, o wiele ciekawiej w miksie z dysocjantem. Samotne 3cp jest bardzo klarowne, taka spokojna stymulacja bez dzikich akcji, no i substancja trzyma dosc dlugo. Jakies 15h. Gdyby tylko 3meo PCP nie bylo takie drogie - dla mnie Minimum dawka to 35mg IM. :( So sad ...
  • 1931 / 316 / 0
poszlo 50mg 3c-p w bombce, wczoraj jadlem 4-hometa (ok 20-30mg p.o., slabo) wiec nie spodziewam sie rewelacji, takze na peaku zamierzam snifnąć ok. 30 mg mahometa,jakas opinia co do miksu?

Scalono KA
GG Allin pisze:
poszlo 50mg 3c-p w bombce, wczoraj jadlem 4-hometa (ok 20-30mg p.o., slabo) wiec nie spodziewam sie rewelacji, takze na peaku zamierzam snifnąć ok. 30 mg mahometa,jakas opinia co do miksu?
poproszę złączyć:
Zmieszane z ok 20-30 mg jw wspomniane z dodanym 1mg 25i w.aerozolu (jedno psikniecie w nos daje 500mcg), masakra. Ostrzegam, na zejściu to masakra jakaś. Myślałem że lada moment zejde, nie,mogłem oddychać, żyły mnie,bolały, ciśnienie 136/73, bardzo.blady i siny, rozstrojami żołądka, ledwo będąc w stanie się ruszać, a co,dopiero mówić o.O Ale,sam.trip był Siiiii :-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2865 / 293 / 0
Re: 3C-E & 3C-P
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Dorzucenie 25i było lekką przesadą ;) z samym hometem miks 3cp byłby świetny ;)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 30 / / 0
Jakiś czas temu dorwałem 60mg 3C-P. Przyjąłem donosowo i zdziwiłem się, że poza euforycznym naspidowaniem i LEKKIM wyostrzeniem barw nie miałem zupełnie nic. Dzień wcześniej brałem 25mg 4-HO-MiPT, ale nie sądzę, by wpłynęło to jakoś znacząco na działanie 3C-P. Macie może jakieś domysły, co mogło pójść nie tak?
  • 1392 / 8 / 0
Re: 3C-E & 3C-P
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Tak. 25 mg 4-HO-MiPTa wpłynęło jednak znacząco.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 113 / 2 / 0
Foresst pisze o zmianach temperatury a derb o odczuwanym zimnie. Robi się tylko zimno czy też gorąco? Właściwie to zmiany temp. czy zmiany odczuwania? Pytam bo chcieliśmy pójść w ten weekend wypróbować 60mg 3C-P w plenerze ale jak ma nam być kurewsko zimno to podziękuję.
  • 1456 / 19 / 0
Może się robić raz ciepło, raz zimno. Może być tylko zimno, albo tylko ciepło. Może w ogóle nie być niczego. Skąd mamy wiedzieć jak akurat Twój organizm zareaguje na substancję, które w ogóle nigdzie oficjalnie nie była badana, a tym bardziej, która jest psychodelikiem i potrafi wykręcić wszystkie odczucia o 180 stopni.

Tripowałem na 3C-P w zeszłym miesiącu, nie było jeszcze tak zimno, ale akurat zaskoczyła mnie burza, a poszedłem wtedy do lasu. I mimo to było zajebiście, ten deszcz był po prostu świetny i bardzo oczyszczający (dosłownie i w przenośni) :-)
Ale to nie znaczy, że każdemu taka pogoda się spodoba, więc @damianssj661, zanim nie spróbujesz to się nie przekonasz, a jak z góry nastawiasz się negatywnie to tripujcie w domu, albo wcale.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 8 / 0
Jadłem 3C-P dwa razy raz 50mg sniffem, raz tyle samo doustnie + 1mg 25c i nie czułem jakiś tam wahań odczuwalnej temperatury...

Podobne 3C-E bardziej pierdoli termostat
  • 1180 / 5 / 0
I jak taka 50mg 3C-P podchodzi do klasycznych 2c-x'ów?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany

Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?

Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?