Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Scalono KA
GG Allin pisze:poszlo 50mg 3c-p w bombce, wczoraj jadlem 4-hometa (ok 20-30mg p.o., slabo) wiec nie spodziewam sie rewelacji, takze na peaku zamierzam snifnąć ok. 30 mg mahometa,jakas opinia co do miksu?
Zmieszane z ok 20-30 mg jw wspomniane z dodanym 1mg 25i w.aerozolu (jedno psikniecie w nos daje 500mcg), masakra. Ostrzegam, na zejściu to masakra jakaś. Myślałem że lada moment zejde, nie,mogłem oddychać, żyły mnie,bolały, ciśnienie 136/73, bardzo.blady i siny, rozstrojami żołądka, ledwo będąc w stanie się ruszać, a co,dopiero mówić o.O Ale,sam.trip był Siiiii :-D
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Tripowałem na 3C-P w zeszłym miesiącu, nie było jeszcze tak zimno, ale akurat zaskoczyła mnie burza, a poszedłem wtedy do lasu. I mimo to było zajebiście, ten deszcz był po prostu świetny i bardzo oczyszczający (dosłownie i w przenośni) :-)
Ale to nie znaczy, że każdemu taka pogoda się spodoba, więc @damianssj661, zanim nie spróbujesz to się nie przekonasz, a jak z góry nastawiasz się negatywnie to tripujcie w domu, albo wcale.
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?
Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?