- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Mianowicie - piszecie tutaj głównie o sniffach, temat jest długi na niemal 40 stron, a mnie te sniffy gówno obchodzą. Interesuje mnie iv w połączeniu z 3,4-dmmc i oksykodonem. Opiatowców pewnie tutaj nie uświadczę, ale w iv pewnie niejeden z piszących tutaj się bawi. Chodzi mi konkretnie o speedballa, jakie proporcje a-pvp w stosunku do 3,4-dmmc? (oxy w ilości 60-80mg - wysoka tolerancja na opio) Interesują mnie zarówno możliwe interakcje, ewentualne problemy, generalnie konkretne info od ludzi znających się na takiej drodze podania tych wynalazków. Podobno porównujecie a-pvp do MDPV, jeżeli dobrze pamiętam, to w tych pierwszych dopalaczach (kokolino etc) znajdował się głównie mefedron z MDPV, nie wiem jednak w jakich proporcjach. W każdym razie 125mg iv tych dopków było dawką idealną. Niestety nie siedzę w temacie beta-ketonów od dłuższego czasu, stąd mój post w tym temacie. Mam na myśli raczej jednorazową akcję, ciągi ketonowe mnie nie bawią.
e: widzę, że noithai ma podobne wnioski :-)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
to już nawet nie jest psychoza tylko obłęd
ale ja tam lubię się od czasu do czasu tak pokarać żeby być na skraju wytrzymałości xD
januszgarlacz pisze:Dla fanów ciężkich chorbów psychicznych polecam miks z mxe
Nie powiem, czasowo lekko poryta bania jest fajna ale to byłby hardcore wszech czasów. Psychiczne samobójstwo
Interesujaca kombinacja, mysle ze mniej rzeznicka niz alfa+MXE, podejrzewam ze przy malych dawkach i zachowaniu ostroznosci taki kombos bylby dosc efektowny.
Marihuana jest w Polsce legalna. Ale tylko dla bogatych
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Magiczne grzyby na stres. Ratownicy medyczni zażyli psylocybinę
Praca ratowników medycznych bywa bardzo trudna i stresująca. Nowe badania kolejny raz sprawdziły, jak działa psylocybina na zdrowie psychiczne. Wyniki dowiodły, że pojedyncza dawka substancji zawartej w grzybach halucynogennych, może pomóc w radzeniu sobie z objawami psychologicznymi i wypaleniem zawodowym wśród tej grupy.
Rząd zajmie się projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy m.in. na wyroby tytoniowe
Na wtorkowym (1 października) posiedzeniu rządu ministrowie zajmą się m.in. projektem ustawy okołobudżetowej oraz projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy na papierosy i inne wyroby tytoniowe. Podobnie jak w zeszłym tygodniu, posiedzenie rządu rozpocznie się od raportu w sprawie sytuacji powodziowej.
Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów
Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.