Niemcy
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Orientuje się ktoś, jak się mają sprawy z mefedronem w Hamburgu?? Tylko same zielsko i koks słabej jakości od dilujących murzynów, jak się ich pytam o 4 mmc, to kurde nie wiedzą o co mi chodzi i że nigdy nie słyszeli o czymś takim...
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.CBD jest bezpieczne dla kierowców. Naukowcy odradzają jednak wsiadanie za kierownicę po THC
Naukowcy z Lambert Initiative sprawdzili CBD i THC pod kątem ich wpływu na zdolność prowadzenia pojazdów. W dobie rosnącej popularności medycznej marihuany są to dość ważne informacje.Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
ps.Musisz byc sliny zeby berlin cie nie zjad...
Uwaga! Użytkownik kruskovac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Podajcie mi nazwy jeśli możecie .
Chodzi o Okolice Monachium .
Mogą być też inne różne fajne substancje ;)
Z góry dzięki.
Scaliłem z istniejącym wątkiem - nie zakładaj bez potrzeby nowych tematów. F.
edit: chodzi o to, ze chcę uniknąć kontaktów z dilami dość mocno, już raz próbowałam i mnie nieco ojebano (wiadomo nieznajomi to chuj), nie będę miała tyle kasy żeby "próbować" etc
ładnie proszę o info :-) może być na pw oczywiście.
Na czacie siedzi 1962 uczestników Wejdź na czata