dziwne objawy po paleniu
Moderatorzy: Konopia, Psychodeliki
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Wkrótce zapalimy sobie legalnie zioło? Posłanka mówi, dlaczego tym razem to może się udać
"Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę" – możliwe, że już niedługo teza z piosenki Jamala stanie się rzeczywistością. Przynajmniej jeśli chodzi o słynną zieloną używkę. Powstał Parlamentarny Zespół ds. Legalizacji Marihuany, na którego czele stanęła posłanka Beata Maciejewska. W wywiadzie DLA natemat.pl opowiedziała, jak dekryminalizacja zioła miałaby wyglądać w praktyce.Po legalizacji marihuany sprzedaje się więcej lodów i ciastek. Potwierdza to badanie
Naukowcy z Georgia State University postanowili sprawdzić, jak legalizacja marihuany w Stanach Zjednoczonych wpłynie na sprzedaż fast foodów i słodyczy. Sam zamysł przeprowadzenia takiej analizy może wydawać się zabawny, jednak w obliczu „epidemii otyłości” jest to poważny problem.Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:Też tak macie że jak się mocno zjaracie to macie wrażenie że myśli za was kto inny a wy tylko się przyglądacie myślom i ciężko cokolwiek zmienić?? Bo u mnie taki objaw jest właśnie jak już jest w kurwę mocnoDoświadczyłem to kilka razy. Nie tylko po ziole. Miałem wrażenie, że osoba wypowiada tą myśl/zdanie, które ja chciałem powiedzieć ułamek sekundy po niej. Po prostu wie co chciałem powiedzieć i mówi to zaraz przed moja wypowiedzią na dany temat. Niestety to jest objaw jakieś nerwicy/psychozy(?). Mam to po niektórych używkach i wiem, które unikać. Szkoda, że po THC niestety również. Bardzo to mi przeszkadza w jaraniu. A wszystko przez syntetyczne kanna. :/
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Macie też tak, że śmiejąc się, zmieniacie tam głos tego śmiania się, że ktoś z was sie śmieje jeszcze bardziej i wy zmieniacie ten głos jeszcze bardziej?
Uwaga! Użytkownik Martyna2406 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Z tymi myślami to czasem mam tak na trzeźwo, ale fajne to jest, jeżeli się odpowiednio zsynchronizować z tą druga osobą to można się rozumieć bez słów w większości sytuacji.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zapytany o to czemu nic nie mówi (na fazie) nigdy nie odpowiedział, śmiejąc się na maksa śmiał się tak jakby bez użycia słów, głosek, liter (?), nigdy nie powiedział z czego się śmieje itd. Będąc trzeźwym też nie potrafił tego wytłumaczyć... OCB? Zaciął się? Wstydził się?
Natomiast po alkoholu nie było możliwości żeby kolesia przegadać, nawijał jak stado przekupek :)
Aczkolwiek bardzo pozytywnie się z delikwentem jarało :)
Na czacie siedzi 1954 uczestników Wejdź na czata