Difenhydramina - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Spodobało mi się jak kiedyś 1 tabs apapu noc ułatwił mi sen, gdy miałem grypę.
Działanie nasenne działa przeciez na tej samej zasadzie, co u takiej mianseryny, mirtazepiny, doksepiny czy amitryptyliny (antagonizm receptorów histaminowych H1)
Difenhydramina wykazuje tez działanie blokujące wychwyt serotoniny. Odkrycie to doprowadziło do poszukiwania substancji o podobnej budowie i mniejszej liczbie efektów ubocznych, czego owocem zostałą fluoksetyna
Stosunek UE oraz niektórych państw UE do marihuany
Regulacje prawne w wybranych krajach członkowskich.Próbują przemycać narkotyki dla więźniów „na wrzutkę”
Przemytnicy coraz częściej decydują się przerzucać nielegalne substancje przez mury opolskich zakładów karnych.gzyp pisze:Wątpię, że sprzedaż leków na ebay'u jest legalna :huh:Wątpię i nie sprawdzę
http://www.ebay.pl/sch/i.html?LH_AvailT ... 3D1&_rdc=1
Kiedyś były dostępne przeróżne RC'ki. Rok temu zamawiałem z powodzeniem fenazepam.
Ostatnio jednak portal sam decyduje co można a czego juz nie. Do wielu OTC nie ma zastrzezeń.
ale apropo Ebay i tego co wysłał DHVD znalażłem coś takiego " http://www.ebay.pl/itm/CODEIN-PHOSPHORI ... 500wt_1156 " są gdzies informacje co , jaki skład itd?
Uwaga! Użytkownik Tracerek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Eeee poprawka, jeśli chcesz 150mg DFH to proponuję mniej dexa, jako że DFH z tego co czytałem jest:
a) 2 razy silniejsze
b) 4 razy silniejsze
Która wersja prawdziwa? Nie wiem.
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
Zrezygnowałam ostatecznie z tego miksu, przeczytałam że silnie upośledza pamięć, a ja mam problemy ze spamiętaniem czegoś nawet po samym deksie i dlatego zawsze piszę na bieżąco co się ze mną dzieje. Jak nie będę sobie zdawać sprawy że to trip i trzeba coś zapisać, to obudzę się rano z czarną dziurą w głowie i zerowymi korzyściami z podróży :-/
Ale dzięki za odpis :-)
Na czacie siedzi 120 uczestników Wejdź na czata