ODPOWIEDZ
  • 106 / / 0
synapse pisze:
Towar to prawie bialy proch-puder.
Prawie-biały to jest nowy sort który nie jest taki dobry jak poprzedni.

Co do 5-IT mocno wątpie żeby było bardziej euforyczne, próbowałeś już czy dalej domysły ? ;) [odpowiedź tutaj - surv]
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
Jak dla mnie to jakaś trutka na szczury zamówiłem 1g, przychodzi rano no i daje - połykam sobie ok 150 mg wyjebalo opor cos jakby pomieszanie koki fety i mefy , za to mojej dziewczyny nawet nie tracilo.. to samo kolegi , na drugi dzien taka samo dawka i co ? potworny bol łba i rozwolnienie , (nie wspomne juz po ultra zejsciu ponad godzinnym i rozjebanych oczach przez cały dzień ale to naprawde nie wygladalo normalnie i ogolnie uczucie jakbym sie czyms zatruł..)
  • 96 / 1 / 0
Miał ktoś przy wchodzeniu substancji uczycie jak gdyby "ściskania" tylnej części głowy u nasady?
  • 349 / 4 / 0
mihas1 pisze:
Jak dla mnie to jakaś trutka na szczury zamówiłem 1g, przychodzi rano no i daje - połykam sobie ok 150 mg wyjebalo opor cos jakby pomieszanie koki fety i mefy , za to mojej dziewczyny nawet nie tracilo.. to samo kolegi , na drugi dzien taka samo dawka i co ? potworny bol łba i rozwolnienie , (nie wspomne juz po ultra zejsciu ponad godzinnym i rozjebanych oczach przez cały dzień ale to naprawde nie wygladalo normalnie i ogolnie uczucie jakbym sie czyms zatruł..)

ciekawe co dostales, bo napewno nie to co ja :-/
tez ciekawe z ktorego zrodla, no ale "nie rozmawiamy o zrodlach" - a to błąd, bo takie sytuacje mogą się powtarzać.

mój sort jest zawsze dobry, lekko brązowy i 125mg jebie jak trzeba :cool:
ale ale - na pusty żołądek zaznaczam, bo przy pełnym jak raz wziąłem to nic mnie nie jebło
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2012 przez sieciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 174 / 3 / 0
mihas1 pisze:
Właśnie chciałem to samo napisać, poczęstowałem ludzi a tu muka ze smalcem. No ale tak będą robić póki nie wolno dyskutować o sklepach które są tu reklamowane. :nuts:
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
mihas1 pisze:
Działa dość kapryśnie, kwestia wielokrotnie opisywana tutaj. Ponadto nie bierze się tego codziennie. Substancja tutaj w niczym nie zawiniła, to ty jesteś debilem. Brawo
BS
  • 174 / 3 / 0
Niedoczytalem ze go wyjebalo, u mnie podano 120mg czterem osobom, jednej 170mg, z ktorych kazda trzezwa od roku i doswiadczenie ze zwiazkiem nikłe to jak to uzasadnić? Nic , doslownie nic.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2012 przez popierdolino, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 7 / 0
Wniosek z tego prosty że jest to chujowy sort jak na 4 osoby źle zadziałało w różnych dawkach. Popierdolilo a jak wyglądał ten sort? Beżowy proszek czy biały puder?
  • 174 / 3 / 0
beżowy proszek
  • 175 / 2 / 0
biały proszek - 120/130mg zadziałało lepiej niż idealnie, skutkując tripem życia :]. Dla mnie to jest psychodelik serwujący dużą dozę empatii - na pewno nie nazwałbym tego stymulantem.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.