Grzyby - Gdzie znaleźć (dziko rosnące)
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
Substancje psychodeliczne, podobnie jak marihuana, mają potencjał medyczny
Polskie Towarzystwo Psychodeliczne powstało niecały miesiąc temu. Skupia terapeutów, lekarzy i psychologów zainteresowanych potencjałem medycznym psychodelików. Jan Smoleński rozmawia o ambitnych celach towarzystwa z jego współzałożycielką, Agnieszką Sieniawską.Więzienie za trucie wrocławian. "Pomogliśmy rozbić dopalaczową mafię"
Szefowie wrocławskiej szajki handlarzy „dopalaczami” zostali prawomocnie skazani na więzienie za trucie wrocławian. Postępowanie w tej sprawie wszczęto w 2016 roku po artykule portalu GazetaWroclawska.pl.jesli chodzi o rosliny typowe dla łąk, na ktorych ja zbieralam to charakterystyczne bylo wystepowanie kęp sitów (Juncus sp.) na tych podmoklych - po tym latwo poznac taką miejscówkę. No ale na suchszych juz ich nie bylo...
Uwaga! Użytkownik fungimental nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
takie sa nawet lepsze bo po co mialy by tam jakies bydleta przeszkadzac.
Uwaga! Użytkownik ViruS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik mario nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
U mnie rosną pod blokiem, właściwie pod moją klatką schodową ]
tez jestem z krk, znasz jakies ciekawe tereny z psylocybe? moglbys podzielic sie ta wiedza? : )
Na czacie siedzi 165 uczestników Wejdź na czata