Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Ja zrozumiałem go raczej tak, że nie poleca bawienia się DOxami, bo niemal każdy (z tego co czytam) ma po tym skurwiały bodyload, a płeć przeciwna jest zazwyczaj jeszcze bardziej wrażliwa na efekty fizyczne niż faceci. Jeśli o to mu chodziło, to mam identyczną opinię, mimo że ani razu nie jadłem żadnej psychodelicznej amfetaminy. To, czy ktoś lubi DOxy, czy nie lubi, nie ma nic do rzeczy.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Jest to najczęściej zwyczajne zmęczenie, czasem dołącza się do niego ból głowy, utrzymująca się stymulacja (resztka działania ośrodkowego), spięcie mięśni etc.
Jest to na tyle osobnicza sprawa, ze jeden się czuje jak ostatnia szmata, inny nie poczuje nic a jeszcze inny będzie miał cudowny afterglow.
Chcę zaaplikować w komorę nosową rzekome 8mg(najpierw 4mg po 1-1,5h kolejne) DOI'a od których wyparuje 5ml destylowanej. Gra warta świeczki?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.