Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Sachara w ryju łatwa do ogarnięcia, jak ktoś już pisał wcześniej; na serducho ani żadne "bule" nigdy nie narzekam. W moim przypadku mj działa akurat przeciwbólowo, więc czasem się nią przy dolegliwościach rozmaitych ratuję.
mr_brown pisze:Komety i za duże chmurki - potem dyszle przez pół godziny i napierdala mnie w klatce.
Edit:
W sumie przypomniało mi się że wtedy nie było tylko rzyganie ale specyficzny stan - w którym musiałem odciąć się od wszelkich doznań zmysłowych, w przeciwnym wypadku leciałem wymiotować. Siedziałem na imprezie z twarzą skrytą w dłoniach, nieruchomo jak posąg przez jakąś godzinę - ciekawie musiałem wyglądać.
Czasami pojawia się wrażenie silnego bicia serca, ale jak mam coś ciekawego do roboty, jakąś muzykę, w którą się wkręcę lub film, grę, cokolwiek, to szybko o tym zapominam i się nie przejmuję.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.