ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Strona oficjalna: http://www.off-festival.pl/
Info na LastFM: http://www.lastfm.pl/event/419502

Kto wpada? Jest gdzie spać, pole namiotowe w sensie, mile wskazane osoby z forum na psychedelikach.
Muzyka? ChÓj z muzyką, powiem tak. Słucham psytrance/ambient/psybient/chill/idm/rap , a jednak rok temu muzyka pasowała do ważkowej jazdy, więc to nie ważne jest wszystko, w sumie O.S.T.R. był, ale nie o to chodzi, w nocy zaczyna się scena elektro i wtedy wkrĘt za WkRętem, projekcie na projektorze, zabiło <>, Biedronka niedaleko, alkohol taki, tani, 10 tysięcy ludzi, spoko. Policji brak.
1/3 ludzi spędza off festival w lesie obok, hahahaahahhaah, tam jest śmiesznie, bo chÓj, nie wiem. Wiem.

Czekam.

Of Montral, Clinic - chÓj, posłuchałem, ujdzie, ale elektroniczna będzie na pewno, wkręci wkręci, bo co się kręci to nie odkręci.

Kupować bilety jak najszybciej.

Pa.

Lenie skurwiałe: Iron & Wine, of Montreal, Jens Lekman, British Sea Power, Caribou, Vashti Bunyan, Clinic, Izrael, Kammerflimmer Kollektief, Muchy, DAT Politics, James Chance & The Contortions, Waglewski Fisz Emade, Dick4Dick, Singapore Sling, So So Modern, Kling Klang, Motion Trio, Reuber, Bajzel, Klangwart, Markus Detmer, Budyń i Sprawcy Rzepaku

Bajzel brzmi fajnie, ale nie będą dawać odpału gratis, mniemam.

Rok temu był jakiś pacan z flagą GDAŃSK, hehe, ale ściął chÓja, i poszedł.

Polecam. 10/10

Acha, co ja to miałem rzec, no, że można się skwasić, spalić, zesrać, najebać i będzie cool.
Klimat jest, zapewniam.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2008 przez bytomianin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bytomianin jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Jesteśmy umówieni. ;)
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
Na sranie ?
  • 200 / 1 / 0
No przecież, że na sranie.
Ciekawie brzmi, byle się potem nie okazało, że wkręt.
Osobiście wolałbym goa ołpenerik (Czechy?).
Fota od Cz?
  • 39 / / 0
No więc tak

na chwilę obecną będzie:

- drag vel bytomianin
- leśnik

PS: chÓj z Goa, infected/shpongle/hallucinogen/toi doi/space buddha/psy sex/man with no name/vibraspehere/juno reactor/sun project/logic bomb/gms/yahel/talamasca/spacetime continuum/entheogenic/bluetech/cosmois/astral projection i inne szmaty nie przyjadą do polski. A tutaj możemy się konkretnie zbaniować, joł.

PS: kupujcie jak najwcześniej bilety! im szybciej, tym taniej, joł
Uwaga! Użytkownik bytomianin jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
PS: http://www.lastfm.pl/event/419502/attendance

widzę parę ćpunków z [h], w tym mnie ;]

Skoro z samego LastFM wybiera się 2 tysiące osób, a mało kto ma lastFM, no to będzie dużo ludzi, muzyka powkręca, las obok, spotkacie mnie, i wszyscy będziemy srać.

Kupować bilety, byle szybko.
  • 915 / 4 / 0
drugi po open'erze mój ulubiony festiwal: ) bilet kupiony
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
No i spoko. Ale kurwa, liczę, że dużo Was będzie, że pierdolniemy po kartonie i czy coś, wypijemy kulturalnie kilka win/wód, i spoko. O nocleg nie macie się co martwić, zaraz koło sceny, z 100m jest pole namiotowe, z resztą po co spać, spiduchy?
To te pole, zwane biwak, co za chÓjowa nazwa: http://www.2008.off-festival.pl/?dz=27

Mysłowice są zaraz koło Katowic. 10-15 minut drogi autobusem, do wyboru z 5-6 autobusów.
Jak jakiś gej chce, to mogę w Mysłowicach go odebrać.

Więc kto dopisuje się do listy?

- faydegej

Wolfi, szmato?
Kapelusz?

NO I BILETY, BILETY, ZAŁATWIAĆ JUŻ http://www.2008.off-festival.pl/?dz=13
Bo do któregoś tam czerwca są tańsze, niż od któregoś tam czerwca, a w sam dzień imprezy kosztują milion razy drożej. Więc nakurwiać je teraz!

Dostaniecie takie opaski na rękę co trzeba je nosić przez te 2-3 dni, jak się zerwie to chÓj, dadzą Ci nową. Ale musi być oryginalna, a taką dadzą, jak masz bilet.
W tamtym roku masa Mysłowickich melepetów kserowała te opaski no i udało się wchodzić jednemu na dwadzieścia osób.
Więc lepiej zabulić tę kwotę na bilet, niż stać pod płotem i wkręcać sobie bad tripa.

A chÓj! Śląsk zaprasza na OFF FESTIVAL. Bytomianin zaprasza. Bytomianin po chÓju, heheh, mieszkam 1km od tego miejsca, gdzie odpierdala się ekstrakcja, tzn impreza.

/Edit: nie, nie przenocuję żadnego pederastę w mej cygańskiej chacie. Hehe!
  • 39 / / 0
PS:
Obowiązuje bezwzględny zakaz wnoszenia na teren festiwalu napojów alkoholowych, narkotyków oraz innych środków odurzających. Narkotyki są zabronione na festiwalu tak samo, jak poza nim. Ich sprzedaż oraz konsumpcja jest nielegalna i ostrzegamy, że Policja będzie monitorować teren festiwalu.

Dlatego zaraz obok jest pierdolny las, gdzie miliard ludzi coś zarzuca. Śmieszne w chÓj, wchodzę się odlać, a tam miliard ludzi ma off festival w lesie. Nie no, to takie before. Najebać się w lesie/koło biedronki, i jazda na OFF.
A kartony wnieść można. Jakie kartony? No te, żeby na nich siedzieć, jakby deszcze zaczął padać.
Bo ich nie rozdają, ale peleryny tak. Ale jak wiadomo, po kartonach woda mokra nie jest, więc na chÓj peleryny oczojebne?

No.

Restrykcji się nie bać. Organizatorem jest Rojek, a on lubił zakurwić w nochala, z tego co wiadomo i z tego co słychać na jego płytach. Tak tylko piszą, bo prezydent kazał.

Mnie tam się na lajcie udało wchodzić na teren z yy, tym, no, 0,7 butelką soku malinowego.

No.
  • 1680 / 270 / 0
Po pierwsze, cwelasie, nie pisz posta pod postem.
Jest taka funkcja jak "Edytuj".

Po drugie, będę.
Największy przegryw na forum
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.