Odtruwanie się od opiatów by DexPL ... a także wasze doświdczenia związne z wychodzeniem z uzależnienia.
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Stosunek UE oraz niektórych państw UE do marihuany
Regulacje prawne w wybranych krajach członkowskich.Podszedł do policjantów i spytał czy zapalą z nim jointa
Podczas czynności mundurowi zagarnęli ponad 157 gramów marihuany oraz 15 sztuk krzewów konopi indyjskiej o rzekomej wartości prawie 20 tys. złotych.Jasne, zmniejszanie dawek to dobry sposób na rzucenie opio, ale branie na sportowo, zwłaszcza po ciągu nie istnieje. Pobierzesz sobie w takim systemie powiedzmy miesiąc/dwa, aż nagle się okaże że kasy więcej, więc czemu nie dokupić paczuszki więcej, albo będziesz miał okropny dzień i postanowisz się w ten sposób pocieszyć i nagle wracasz do ciągu. To naprawdę cholernie cienka linia i osobiście nie znam nikogo komu by się udało tak funkcjonować bez powrotu/wpadnięcia w ciąg. Sam siebie oszukujesz że masz kontrolę, ale z brania co dwa dni z byle powodu nagle zaczniesz codziennie, bo czemu nie.
Serio, szczerze przemyśl swoją 'taktykę', bo masz może kilka procennt szansy na sukces. Oczywiście wszystkim czytającym ten wątek z całego serca odradzam takie metody.
edit: oczywiście chodziło mi o posta @Landsberg2015, bo w czasie jak pisałem posta pojawił się jeszcze jeden (który swoją drogą też nie wiem czy powinien tu zostać, bo teat o zbijaniu tolerki już jest), ale już dziś nie mam siły przenosić
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
A co do wcześniejszego postu ostrzej zareagowałem, bo odebrałem go jako promowanie 'ćpania na sportowo' dla ludzi odstawiających opioidy, a to po prostu nie działa i wielu ludzi zrobiło sobie w ten sposób krzywdę - dlatego nie chciałem żeby ktoś potraktował Twój post w taki sposób.
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
06 sierpnia 2019michass90 pisze: Ja od dzis zaczelem stosowac DXM w celu obnizenia tolerancji na opio zaczem 2x dziennie po 30mg DXM , po jakim czasie bedzie zauwazalna obnizona tolerancja ?Niestety po dłuższym testowaniu skłaniam się ku teorii że DXM raczej nadaje się do wrzucenia bezpośrednio przed dawką opio. Brany w dni na czysto nie wiem czy naprawdę przyspiesza spadek tolerancji, ma za to sporo innych zalet i zastosowań więc możesz sobie go jeść i tak.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie sprzedaje narkotyków, nie kupuje narkotyków. Wypierdalajcie.
14 sierpnia 2019WrakCzlowieka pisze:A jakie zauwazyles inne " zalety " i zastosowania ?06 sierpnia 2019michass90 pisze: Ja od dzis zaczelem stosowac DXM w celu obnizenia tolerancji na opio zaczem 2x dziennie po 30mg DXM , po jakim czasie bedzie zauwazalna obnizona tolerancja ?Niestety po dłuższym testowaniu skłaniam się ku teorii że DXM raczej nadaje się do wrzucenia bezpośrednio przed dawką opio. Brany w dni na czysto nie wiem czy naprawdę przyspiesza spadek tolerancji, ma za to sporo innych zalet i zastosowań więc możesz sobie go jeść i tak.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie sprzedaje narkotyków, nie kupuje narkotyków. Wypierdalajcie.
Na czacie siedzi 151 uczestników Wejdź na czata