Nowa ustawa PIS o inwigilacje internetu przez policje.
Moderator: Prawo
Uwaga! Użytkownik Procent nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Państwo chce ścigać i podsłuchiwać, ale przepisy są jak sito
Czyli co nieco o mrocznych zakusach wroga...Po legalizacji marihuany sprzedaje się więcej lodów i ciastek. Potwierdza to badanie
Naukowcy z Georgia State University postanowili sprawdzić, jak legalizacja marihuany w Stanach Zjednoczonych wpłynie na sprzedaż fast foodów i słodyczy. Sam zamysł przeprowadzenia takiej analizy może wydawać się zabawny, jednak w obliczu „epidemii otyłości” jest to poważny problem.Myślę, że to będzie się tyczyć tak jak Procent piszę. Konkretów, a ludzi którzy cenią sobie prawdę i mają swoje już zdanie nie ucierpią na tym.
Uwaga! Użytkownik Witkacy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Wiekszosc ustaw PO wprowadzilo, teraz PiS je odswierza i wszyscy w szoku.
Zwlaszcza jak im wyborcza z tvnem do kupy to przedstawia jako zamach na demokracje.
Poczytajcie dotychczasowe ustawy m.in czemu sa ostrzezenia o cookis itd.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
VPN jest koniecznością w dzisiejszych czasach, jako minimum.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Pomogłam - daj karmę!
Ten projekt mnie przeraża. Więzienia się przepełnią zbrodniarzami.
Nie znam osoby która nierowszechniała pirackich kopii na nośnikach systemów, plików.
Albo pobiera materiały poprzez torrenta..
Uwaga! Użytkownik 1cassidy1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1956 uczestników Wejdź na czata