Najbardziej wydajny stymulant
Moderator: Stymulanty
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Leczenie marihuaną: Czy polscy lekarze są na to gotowi?
Polscy pacjenci są zainteresowani leczeniem marihuaną, natomiast polscy lekarze nie są przygotowani do współpracy z chorymi w tym zakresie – mówili eksperci podczas międzynarodowej konferencji „Etyczne, psychologiczne i praktyczne aspekty medycznych zastosowań marihuany”, która odbyła się 30 stycznia w Warszawie.4-FMA stymuluje jakies 7 h w moim przypadku po jednej wrzucie
4-FMPH- 5 mg 3 x dziennie
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic"

POLDURZENIE – stan przejęcia świadomości lub przewrażlwienia wywołany egzystencją w polskim środowisku społeczno-politycznym; przeciwieństwo odurzenia
mochi7 pisze:Mi by się przydał jakiś dobry, po którym nie ma rozwalonych źrenic i żeby dało się po nim zasnąć. (może do tego wzrost pewności siebie i lekka euforia)Podbijam pytanie, też chętnie się dowiem.
Co do reszty "wymagań": różni ludzie mają różne potrzeby i dlatego pytania "pomóżcie mi wybrać" są podminowane u podstawy i z reguły szkodliwe. Ja zawsze wychodziłem z założenia, że muszę sam spróbować wszystkiego i samemu wydedukować, co mi pasuje.
POLDURZENIE – stan przejęcia świadomości lub przewrażlwienia wywołany egzystencją w polskim środowisku społeczno-politycznym; przeciwieństwo odurzenia
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata