Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 259 / 1 / 0
do przeżycia.
  • 262 / 1 / 0
Wczoraj 'setka' w napoju,bez zadnego podkldu. Miło weszło i sie dziwiłem ale za 1,5h zwala :-/
To troszke zioła na ta 'zwałe' i klasyka mdlosci i temperatura ciala rowna wrzeniu. a zaczeło sie naprawde miło,myslałem zemoze 'metedronowa metoda' cos zmeni i jest lepiej ale kurna nie wie czemu to tak dziwnie reaguje i skad tyle tyc ubocznych nieprzyjemnosci :-/
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 5 / 0
Bo to syf, nie wart pieniędzy czy jakiego kolwiek dobra wymienialnego. Jakbym miał nazwać efekty jakie powoduje to rzuca na usta mi się "zwał po nienajczystszej fecie".
  • 142 / 3 / 0
dokładnie, nie wart pieniędzy, przynajmniej nie takich :p podobnie jak większość RC
żartowałem.
  • 30 / / 0
Ci co tak jada po MEO-B pytanie do Was - probowaliscie wrzuty w bombce? (nie pisac o rozpuszczaniu np w napoju bo to tez nie to) mam wrazenie, ze troche falszujecie wyniki poprzez nieprawidlowe uzycie (czyli nalogowe pchanie wszystkiego do nosa - zboczenie mefedronowe do ktorego niestety tez pewnie podswiadomie - automatycznie meo-b jest przyrownywane) mam racje?

Meo-B to zupelnie inna kategoria nie jest to euforykant, bardziej stymulant użyty odpowiednio w odpowiednich dawkach ma bardzo duze mozliwosci.

Jak widac powyzej, kilka osob juz sprobowalo mojej metody i zaczelo chwalic nowy środek. jak cos sluze porada :PPPPP
  • 326 / 5 / 0
Ja próbowałem wszystkich 3 klasycznych metod (wciąganie, w napoju i w bombie), i o ile przy bombce było znośnie to branie czegokolwiek by efekty były "znośne" trochę się mija z celem imho...
  • 142 / 3 / 0
@ELESA proponuje przeczytać wątek od początku ze zrozumieniem ;)
sama substancja jak juz pisało wiele osób jest nie warta uwagi... w malutkich dawkach jednorazowo jest ok ale rekreacyjnie sie nie nadaje.... porównałbym ją do słabego włada kupionego od przypadkowych "dzieciaków" na ulicy tylko, że od dzieciaków taniej %-D
żartowałem.
  • 30 / / 0
Bo wy pewnie przecpane ryje jestescie ;) no nie kazdy chce sie uwalic do euforii jak po mefie czy metylonie...meo-b jest duzo lepszy do pracy i nauki. Nie powoduje zadnych wiekszych euforii, bdb stymuluje, do ogarnięcia no i skupienie jest git a nie jak po mefie NIEOGAR ;) no i mega wydajnie wypada...bo np do pracy wystarczy juz 30-50 mg.
  • 1167 / 13 / 0
A jak wypada w porównaniu do starego Buffa ?
  • 9 / / 0
Pojawila sie nowa wersja Meo-B Plus. testowal ktos?
Podobno pierwsza synteza byla zwalona dlatego wyszedl niewypał...

jak ktos bedzie mial stycznosc niech sie podzieli doswiadczeniami
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.