Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
worniokik pisze:
Witam wszystkich forumowiczów. Co myślicie o miksie mdma/mda i w jakich proporcjach je mieszać? Podobno taki mix siedział w najlepszych pigułach lat 90.
w pigułach z tego co pamiętam był mix mda/mdma/speeda, mogę tutaj skłamać, ale to było bodajże 80 mg mdma/40 mg mda/30 mg speeda. wyczytałem to gdzieś kiedyś w jakimś wiarygodnym artykule
  • 20 / / 0
Po zarzuceniu 1-2 krążków, w międzyczasie dopalanej mj, popijaniu delkitanie (do 3 piwek max) alko i przyjęciu ok. 90mg DXM spodziewać się powinienem wyłącznie efektów, które mnie zadowolą ? Powinno mnie dobrze wystrzelić ? spędzę ten czas (najpewniej całą noc) w gronie znajomych. Jak bardzo obciążające będzie to doświadczenie dla mojego organizmu ? Czy dzień po będzie zmorą ? CZY WARTO ?
  • 5119 / 887 / 0
Na MDMA czesto nie chce sie gadac, chce sie lezec na kanapie.
Ten miks nie ma przeciwskazan , ryzyka zycia , 4fmph nie jest imao - zapodaj ok 7/8 mg 4fmph i dorzucaj w razie czego
Faza jest bardziej swiadoma, , rozmowy beda ciekawsze i chetniej bedziesz to robil. Wiecej zapaietasz z tripa ale nie licz na mega pizde.

Zaczniej od 4fmph, przeciwnie moze zabic emke.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 7 / / 0
Myśle zmiksować 100mg MDA ze 150mg MDMA. Lubię jak jest mocno, ale czy w miksie na raz to nie będzie za dużo ? Albo na początek zjeść 120-130mg MDA (optymalna dawka dla mnie) a potem dojeść MDMA jak peak MDA osłabnie?
Uwaga! Użytkownik worniokik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 922 / 276 / 0
Czteryporyroku tą Miprocynke + MDMA trzaskałes na raz ?
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 492 / 15 / 0
#Piracetam + 1h-30min potem MDMA (160-170mg) + marihuana gdy juz bedzie schodzic + dwa piwa podczas dzialania +dwa-3 na zjeździe bedzie ok?
  • 345 / 6 / 0
MDMA + 3CMC = ZS ?
  • 492 / 15 / 0
Sam chcialem tak miksować ale nie opłaca sie. Miks z mefem to mix na jeden raz i mozliwe ze trwale uszkodzenia a 3cmc malo ma do zaoferowania.
  • 413 / 10 / 0
Witajcie przyjaciele -
Plan jest taki by zmiksować LSD i MDMA - w piątek kwas, w sobotę emdi, czy tolerancja się krzyżuje? Zrobiłem identycznie jednak z DOB pierwszego dnia i w sobotę zdziwiłem się gdy nic praktycznie nie kopało. Sytuacja będzie identyczna także w tym ułożeniu? Mogę również zmienić kolejność. Jak to najlepiej zużytkować ?
  • 492 / 15 / 0
To nie żaden mix tylko pytanie czy występuje tolerancja. Jadłeś już MDMA i LSD osobno? Mozesz sprobowac candyflippa, czyli mix jakis ~120ug LSD + ~100mg MDMA. LSD może oslabić dzialanie MDMA jesli chcesz brac dzien po dniu, wiec musialbys na drugi dzien przywalic teoretycznie wiecej, ale praktycznie ludzie sugerują że nie MDMA nie działa o dużo słabiej gdy biorą w taki sposób jak ty.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2017 przez kwasiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.