Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 315 / 40 / 0
@Up mam podobnie wypije z 2 razy w miesiącu i kac w chuj przez cały dzień i czuje jak mam jakaś spuchniętą morde. nawet po 3 piwach się źle czuje na drugi dzień a jak chlałem prawie codziennie było git.
  • 1652 / 558 / 0
Też macie tak że jak naodpierdalacie syfu to na moralniaku następnego dnia jak przypominacie sobie te rzeczy albo rozmyślacie o nich to takie fale gorąca przechodzą przez ciało? Zawsze jak mam moralniaka to stan psychiczny błyskawicznie przechodzi w fizyczny, strasznie ciekawe doświadczenie. Pomyślę chwilę o czymś co odjebałem i jak się z powrotem przykleję to taka fala przechodzi przeze mnie i czuć to naprawdę mocno, jakby na chwilę temperatura skoczyła o 20 stopni
  • 5120 / 887 / 0
Jezeli wszystko jest wibracją , a swiat materialny widzimy jedynie poprzez spowalniacz rzeczywistosci jakim jest mozg to jak najbardziej mogles poczuc ciepło przez kumulacje energii
Gdy energia czakry podstawy przepływa swobodnie, czujemy się pewni siebie i zabezpieczeni w naszym życiu
👋🤗🥰
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 315 / 40 / 0
@TymekDymek też tak mam xd może ciśnienie wtedy skacze. jesszcze jak sobie przypominałem co odjebałem to oczy zaciskałem z całej siły jakoś odruchowo. jakbym chciał się zapaść pod ziemie. wiadomo cringe niemiłosierny jeszcze zawsze jak za dużo myślałem o moich alko przygodach to mnie bolała głowa.
  • 1652 / 558 / 0
U mnie właśnie tak że jak naodkurwiam ale już na urwanym filmie (te komiczno-tragiczne historyjki co nieraz na forum czy NG opowiadam) to budzę się bez bólu głowy, nie boli nigdy. Mogę mieć np. kaca po 5 piwach czy 0,7 wódki jak nic nie zrobię i jest rano męczarnia. A mogę wypić np. pół litra i jak film się urwie i zrobię coś głupiego to z rana zero bólu. Miałem tak wiele razy i ani jednego wyjątku od reguły. Fakt też, że budzę się nadal napruty trochę, ale po pierwsze później ból głowy i tak nie nadchodzi, a po drugie, nierzadko po o wiele większych ilościach po takim samym czasie budziłem się już trzeźwy i z bólem głowy.

Także dobra rada wujka Tymka — chcesz uniknąć kaca to naodpierdalaj trzody i zezgonuj, żeby rano tego nie pamiętać.
  • 76 / 13 / 0
Też miewałem te fale gorąca albo jakieś plamy na ryju to ze stresu/wstydu szczególnie przy dziurach w pamięci. Uważam, że takie black outy to sygnał ostateczny mówiący: masz ostatnią szanse na w miarę „rozsądne” picie. Po olaniu tego sygnału zaczyna się autodestrukcja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.