Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
Swoją drogą miałem ostatnio na zajęciach w szkole o LSD i powiem wam że nauczyciele nie ogarniają tematu 😅 jak ja zacząłem mówić o LSD i o tym jak wygląda trip to dziwnie na mnie się patrzył z lekkim uśmiechem 😅
  • 3 / 1 / 0
No siemanko jutro będę walił LSD od gamma goblina 105ug które ma klepać jak 200 xD, 1 raz będę walil, wcześniej pare tripow na moim ukochanym 2cb i palenie mj codziennie. Czego się spodziewać jak się przygotować i nie stresować? Czy jest bodyload i ile powinno wchodzić, chdozi oczywiście o blotter od jezyk. Dzieki z góry za odpowiedz
  • 493 / 144 / 0
@olivierS1337 Wyżej jest mój tripraport z deklarowanego 230ug, vendor twierdzi, że też zamawia od GG. U mnie bodyloadu praktycznie nie było, ogólnie to nie ma się czym stresować, ale zadbaj o dobry S&S. To jaki on ma być to w sporej mierze kwestia osobnicza, więc myślę, że sam najlepiej wiesz w jakich warunkach czujesz się komfortowo.
  • 1455 / 592 / 0
@olivierS1337 Jak masz juz doswiadczenie psychodeliczne to wez z 150ug . Jest bodyload specyficzny , laduje sie okolo godziny . Spodziewaj sie niespodziewanego (hehe) dlugiego dzialania , falujacych wizuali (subtelniejsze niz 2CB) i lekkiej stymulacji mentalnie duzo rozkmin . Przygotuj se picie + owoce , dobry S&S i najlepiej wolny nastepny dzien tez .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1633 / 1031 / 7
19.04, 80 lat temu Albercik zmienił świat na zawsze... Happy bicycle day! 🚲🌈
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 52 / 8 / 0
u mnie 100mcg od GG zrobiło podróż którą zapamiętam na całe życie <3 choc był to badtrip i jak bywa z pierwszym razem był to troche przypal, to jednak przechodzilem wtedy trudny okres w zyciu, jestem pewien że ta podróż bardzo mi pomogła w odnalezieniu się.
  • 493 / 144 / 0
Skoro podróż pomogła to czy można nazwać ją badtripem? Myślę że w takich przypadkach bardziej pasuje słowo cięższe podróże. Jednak może po prostu nie doświadczyłem badtripa i gadam teraz głupoty przez brak doświadczenia.
  • 1455 / 592 / 0
@omertse badtrip jest wtedy jak tracisz calkowicie kontrole nad doswiadczeniem i wpadasz w petle ciagle nie bedac tego swiadomym . Mialem tak raz na 150ug AL-LADa wszystko czego dotknalem rozpadalo sie , reset glowy totalny nie wiedzialem gdzie jestem kim jestem jak sie nazywam jaki jest rok co to sa kraje itd . Oczy przekazuja jakis obraz ale nic nie rozumiesz z tego co widzisz , ciezko to opisac . Zazwyczaj towarzyszy temu jakis nieprzyjemny bodyload ktory jest wyzwalaczem .
Wtedy dopiero co sie przeprowadzilem na nowym miejscu po lebkach zarzucilem i mnie pokaralo . Zadzwonilem ostatkiem sil do przyjaciela - doswiadczony psychonauta to mnie ogarnal w miare szybko .
Mowi sie przyslowiowo ze ktos ma "pusta glowe" jak jest durny ale wtedy to bylo doslownie bo zapominasz wszystkiego :krowa: Pamietam urywki ostatnich slow jakie bylem w stanie przywolac : "przy-ja-ciel , zna-ciel , zna ..."
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 605 / 156 / 0
@CieplaPoduszka
Łoż kurwa, to już brzmi jak jakiś epizod psychotyczny, a nie badtrip 😃 Ludzie potrafią wyciągnąć dużo o sobie z takiej złej podróży, więc niekoniecznie musi to tak wyglądać. Może być po prostu nieprzyjemnie.
Ja po kartonach chyba nigdy nie miałem źle, może raz po eth-ladzie kasowało mi pamięć co kilkadziesiąt sekund, ale też nie nazwałbym tego badtripem, bo było wesoło.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 287 / 140 / 0
nie czytałem nic z tego wątku, ale się wpierdolę delikatnie w wasze dyskusje.
LSD to najlepsze co mnie spotkało obok meskaliny, a skakałem ze spadochronem więc wiem co mówię. Moim zdaniem każdy powinien chociaż raz kwasa zajebać.
A chorym co nie wstają z łóżka powinno sie cyklicznie dawać kwasa by sobie pożyli. tyle pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.