Kwetiapina - Wątek ogólny
Moderator: Leki
A do tych jazd przed snem to gdzieś wyczytałem,że takie są objawy przy odstawianiu niektórych leków tyle,że ja noc nie odstawiam.
Biorę na sen 200mg kwetii. Czy można zapalić w dzień susz CBD czy może być interakcja i dać sobie spokój?
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Siedem lat więzienia dla Rosjanina za przemyt haszyszu
Na siedem lat więzienia i 7,5 tys. zł grzywny skazał we wtorek Sąd Okręgowy w Białymstoku Rosjanina zatrzymanego przez Straż Graniczną z przemytem prawie 77 kg haszyszu w podwójnej podłodze auta, którym jechał z Hiszpanii. Od zarzutu współudziału w innym podobnym przemycie został uniewinniony.Jeżeli masz do mnie pytanie na forum użyj opcji "mention"
Jeżeli sprawa jest trudniejsza lub prywatna użyj PW (nie nadużywaj)
Jeżeli moja odpowiedz Ci pomogła użyj opcji "Dzięki"
Nie spamuj i unikaj OT, a warn nie będzie CI dany!
Biorę na noc 200mg i od tych kilku dni nie mogę zasnąć. Po zażyciu jestem tylko zamulony, ale nie senny, jak wcześniej. Chodzę otępiały i rozdrażniony cały dzień. Kwetiapinę biorę od 7 m-cy i cały czas było ok. Miał ktoś coś podobnego ?
Uwaga! Użytkownik UJebany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Jakiś czas temu chciałem zobaczyć jak to będzie przy kwecie i w sumie po spaleniu bata nic nie poczułem.
Działanie nasenne osłabło, na żarcie tego gówna w ilościach 200-500mg się nie zgodzę. Benzo raczej nie dostanę w żadnym innym wypadku niż doraźnie, bo na oddziale wszyscy już wiedzą że zjawił się "Don mefedron", czyli ja, narkoman.
Jakieś pomysły czym by szło kwetę zastąpić? Najlepiej jakby to nie był następny jebany neuroleptyk, bo nie mam kurwa żadnych psychoz, a po co się tym gównem truć.
02 kwietnia 2019Bezalkoholowy pisze: Kilka dni temu skończyłem odstawiać snri i od tego czasu kwetia przestała działać.Zgłoś się do hash Oila
Biorę na noc 200mg i od tych kilku dni nie mogę zasnąć. Po zażyciu jestem tylko zamulony, ale nie senny, jak wcześniej. Chodzę otępiały i rozdrażniony cały dzień. Kwetiapinę biorę od 7 m-cy i cały czas było ok. Miał ktoś coś podobnego ?
Albo zastosuj jakiegoś antagoniste nmda np DXM, memantyne dla zbicia tolerancji na kwetiapine
Co to było za snri?
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
03 kwietnia 2019Azcer pisze: Jakieś pomysły czym by szło kwetę zastąpić?mianseryna albo mirtazapina - oba substancje działają nasennie.
Uwaga! Użytkownik UJebany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1975 uczestników Wejdź na czata