Kodeina - Thiocodin
Moderator: Opioidy
Może kolega wyżej machnął się z zerami? Ale z drugiej strony kto bierze dawkę 64mg :p Była tez historia w dziale morfiny z ludźmi ktorzy nie potrafiają robić roztworów do iniekcji i mowią, że mają tolerkę na 800mg a któryś z modów hypka zrobił im porządnie roztwór 80mg i o mało nie trzeba było naloksonu podawać :))) Więc może to ten przypadek
Zjadłam 32 tab i wypiłamam syrop.
Szurnelo mnie mocniej niż zwykle i na dłużej.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
Antynarkotykowe reality show
Festyny, kolonie i pogadanki – tak wygląda w Polsce profilaktyka antynarkotykowa. Jerzy Afanasjew rozmawia z dr. Agnieszką Pisarską z Zakładu Zdrowia Publicznego Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.Legalna marihuana zmienia światowy rynek. Branża kiełkuje, ale już przynosi miliardowe zyski
Drink z marihuany to świetna opcja na rozpoczęcie dnia. Pod prysznicem czeka cała bateria kosmetyków z konopi. W pracy zamawiamy lunch box z dodatkiem CBD, a na noc, na dobry sen, łykamy pastylkę cannabis. Tak właśnie może wyglądać nasz świat już w 2030 r.Jak wszyscy wiemy sulfosyf w thioco powoduje wrzody i jest niedobry dla brzuszka. Sulfo ma charakter kwasowy i powoduje nadżerki - czy zneutralizowanie go nie mialoby miejsce przez dodanie do naszych rozkruszonych tabletek niewielkiej ilości typu 0.5g sody oczyszczonej?
też kiedyś popijałem thioco tabletki syropem thioco. miało to dużo sensu bo nie trzeba było kupować nic do picia a odpowiednia dawka dostarczona. z tym że jak się 2 paki popijało 2 syropami a później piło piwo to z żołądka robił się syf, aż jelita paliły dzień po.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Czy ma ktoś tu problem, ze przy gryzieniu ranią się dziąsła i mocno piecze.
I czuję ból dziąseł jeszcze parę godzin po przyjęciu...
Ofc gryzę siekaczami.
Na początku jest okej, dopiero po parunastu tabletkach to się zaczyna.
Pogryzlem lekko ponad polowe tabletek i nie wytrzymalem, musialem polknac resztę.
Kurwa, czemu nie mogli zrobić dużego syropu..
Na czacie siedzi 144 uczestników Wejdź na czata