Knajpa pod Miętowym Krzyżykiem – knajpa benzodiazepinowa v.2
Pozytywnie ;)
Przez cztery lata gotowałem DMT w mojej kuchni
Piąty raz z rzędu potrząsnął, po kolei, 32 słoikami, z których każdy wypełniony był skrystalizowanym DMT, wodą i eterem naftowym. Metr obok na kuchence skwierczało pojedyncze jajko. Kiedy obiema rękami mieszał zawartość jednego ze szklanych słojów, opary gazu uciekły spod pokrywy. Willem zamierzał zrobić 25 gramów DMT o wartości 2250 EUR w trakcie jednej sesji...Urząd Pracy sfinansował mu kursy ogrodnicze, więc zaczął uprawiać konopie
Zatrudniony przez miasto, zasadził dodatkowo konopie w ogrodzie ratusza w Mortagne-au-Perche w departamencie Calvadosu.a oto i one, moja zdobycz z ostatnich dni, jest na szczęście jeszcze druga nierozpieczętowana:
[ Grafika zewnętrzna - wgrywaj jako załącznik aby była widoczna bezpośrednio ]
swoją drogą to jeszcze nigdy się nie spotkałem z tym, żeby paczki z benzo były zaplombowane, rzadko mi się zdarza dostawać nowe opakowanie z apteki, więc to może przez to, ale mimo to powinien być gdzieś ślad po naderwanej folii. takie dodatkowe zabezpieczenie. %-D
drugą mam zamiar gdzieś schować, żeby mieć paczkę na czarną godzinę. pierwsza się już kończy, resztę zostawię do miksów, gdy już będę miał w swoich rękach jakieś opio.
pozdrawiam wszystkich benzożerców
- 2 mg alproxu
- 3 perły chmielowe
- 2 opalone, mocno zardzewiałe, rurki
(nie chciałem marnować nabitki po zażytej wcześniej benzodiazepinie, więc poszło opalanie, poklepało jednak epicko)
- wolfenstain the new order i rozkurwianie nazistów
misja: oby nie zasnąć przed nocą
Uwaga! Użytkownik kaneshiro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
to był ciężki dzień, musiałem zażyć na wieczór odrobiny relaksu...poprawione kilkoma wdechami (w sumie cały wąs i 3 kioskówki %-D )dało całkiem przyjemną, kanapową fazę.
powoli w kimę, bo sedacja level hard, rano pewnie będzie jeszcze trzymało, do pierwszej mocnej kawy
lubię mix alpra + alco + krzewy. jak już mi się trafi słoiczek alprazolamu, nie omieszkam takiego miksu sobie kilkukrotnie zastosować, ale to od święta, bo z wiekiem człowiek zaczyna bardziej szanować swoją wątrobę, trzustkę itp.
Uwaga! Użytkownik kaneshiro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
powoli muszę ograniczyć benzo, bo ostatnio stosuję ciut niemedycznie. te rolki to właściwie z nudów wrzucałem, bo aktualnie czekam dopiero na dostawę z prawdziwymi rzeczami - opio.
zapas benzo jakiś jest, zostawiam te kilka opakowań na awaryjne sprawy. niedługo do doktora, to ew. paczke czy dwie czegoś się dorzuci do zestawu awaryjnego. %-D
także jak mówiłem trochę odurzył ten miligram i jest przyjemnie. to jest benzo, które działa jak trzeba, bo żeby tak się poczuć to z pięć rolek bym musiał zjeść.
jest czyl i starczy na dziś, miłej nocy wszystkim.
Pozytywnie ;)
Jestem w ciągu kodeinowym od 3 lat 600mg, mogłobybyc coś co fajnie się z kodą by komponowało.
I tak wiem, że pakuję się w podwójne bagno ale do benzo będę miał jedynie jednorazowo dostęp.
tymczasem spytała, czy 1 czy 2 opakowania :-D
następnie w aptece baba za ladą się zamotała i sprzedała mi alprox 30 x 1 mg za 14,99 nabijając omyłkowo na kasie najtańszy zamiennik tańszy o 10 zł, taki farcik.
no i mam zapasik benzo na święta, to najważniejsze.
Uwaga! Użytkownik Rottweiler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata