ODPOWIEDZ
  • 509 / 196 / 1
Czasem zdarzy się bardziej popuścić...jest się brudnym bardziej niż po kulturalnym posiedzeniu na kibelku i wtedy tylko siadam nogami na wannie i wodą z słuchawki prysznicowej w przestrzeń międzypośladkową atak i wtedy papierem susze dupe.
Taka hisoria z mojego życia,kilka razy się zdarzyła.Zresztą kto nigdy w nachy nie popuścił?!
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 5893 / 1219 / 43
Odbyt ma być czysty.

Scalono — czoug
27 grudnia 2023SerioSergio pisze:
Czasem zdarzy się bardziej popuścić...jest się brudnym bardziej niż po kulturalnym posiedzeniu na kibelku i wtedy tylko siadam nogami na wannie i wodą z słuchawki prysznicowej w przestrzeń międzypośladkową atak i wtedy papierem susze dupe.
Taka hisoria z mojego życia,kilka razy się zdarzyła.Zresztą kto nigdy w nachy nie popuścił?!
To taki pseudo bidet.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1493 / 384 / 13
Raz musiałem podcierać takim kolorowym magazynem, jakims ckm czy przyjaciółka nie pamietam ale tak se pokaleczylem srom, ze lepiej juz poświecić skarpete albo bielizne.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5893 / 1219 / 43
Winszuję.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
oczywiscie wilgotnym
  • 227 / 77 / 0
Byle jaki, może być nawet ŚCIERNY, Ważne by swą funkcję spełniał.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 598 / 0
Najtanszym "NEO" bo nie interesuja mnie bajery typu tekstura czy zapach a na grubosc i tak skladam zawsze . Wazne zeby po wszystkim poprawic mokra chusteczka .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2302 / 399 / 0
Podkusilo mnie na promocję papieru, okazał się dwuwarstwowy i cienki i nawet po złożeniu palce śmierdzą gównem przez papier.

Mokre chusteczki na koniec to od dawna stosuje. Wtedy dupa jest czysta.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.