Niedawno bylem w psychiatryku ze wzgl na odstawienie majki i stany depewsyjne.
Na oddział po ustąpieniu skręta przemycilem pare MST-kow, pech chcial ze podczas podawania sobie roztworu do mojego pokoju weszla lielegnkarka, skonfiskowala mi strzykawke z roztworem i powiadomila oddzialowego, który zawiadomil policje.
Wczesniej wspolpacjent przemycil sobie od tego samego dila(do którego daldm mu kontakt) morfine która przedawkowal. Zodtal zabrany do szpitala na OIOM ale wyszedł z przedawkowania calo. Grozi mi cod w związku z jego sprawa? Jakies udzielenie albo pomoc w zdobyciu narkotyku? Wiem ze mi na 100% groza problemy za posiadanie,chociaż taka śmieszna ilość dodając fakt ze jestem osoba uzależnioną może skutkować umorzeniem. W związku ze sprawą został zabrany mi telefon, w wiadomościach są dowody na inne rzeczy na mnie, np sprzedawanke znajomym benzo... Cos mogą mi dodatkowo tez wjebac w związku z tym?
PS.
Wszystko jedno, zawsze można zmienić zeznania i w tym zakresie również jest w stanie pomóc dobry prawnik.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.