psychotic reaction pisze :nie tak tanio jak liczylem, ale za 7-8 euro normalnie g. dobrej baki kupic sie da, jak rozumiem ;>
wyjscijcie mi jeszcze taka kwestie, jak wyglada sprawa skrecanych jointow za 3-4 euro. Dodaja tyton? Ile srednio wychodzi baki na jointa? Bo no nie ma co mowic, ale juz nie jednego w zyciu gramowego jointa skrecalem i nie jest to wielki wysilek zeby tyle zmiescic w normalnej bletce.
i jeszcze jedno pytanie, w coffee shopie kupujac grama dostaje jakis dodatkowy equipment? Mozna ze swoim bongiem czy wypozyczaja, to cos kosztuje?
Pzdr
Pamietaj tylko, ze moga akurat nie miec czegos na stanie, ja zawsze staram sie wybierac wtedy gdy starcza mi przynajmniej na sztuke tego najdrozszego. Ostatnio palilem tego jointa za 3€ i byl tam tyton, swoja droga co to za interes by byl sprzedawac takie blanty czystego po 3€? Ile baki wychodzi to Ci nie powiem, normalnie sie mozna zajebac tak srednio. Gramowego blanta z czystego ma sie rozumiec? Bo jak z tytoniem to ja nie wiem jakie Ty miales bletki, albo jaka ta sztuke

EDIT: Co do tych bon to mi sie wydaje, ze gdy sa to ewentualnie mozesz zaplacic za ustnik do rury, mysle ze maja takie cos, bo ja osobiscie bym po zadnym czarnuchu tego do geby nie wzial nigdy w zyciu.