08 maja 201804pain pisze:A ja się tak czuję po kilku tygodniach brania 2x200mg różańca z rana, nie biorąc żadnych leków. Czy to możliwe ?
Po zażyciu tabletek i wrzuceniu rhodioli czuje się bardzo senny, rozdrażniony i mam specyficzny niepokój, nie jest to typowy lęk bardziej taki psychotyczny stan, niepewność i wycofanie, które Pramolan ze Spamilanem w jakimś tam stopniu eliminują. Czy to jest jakaś interakcja?
Różeniec górski (Rhodiola rosea L.)
Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Magiczny Ogród
Selegilina, metylofenidat, aronia , przednia zabawa. 1A2
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiHiszpania, Portugalia: Małżeństwo 60-latków udających turystów przemyciło tony narkotyków
Zatrzymane przez policję małżeństwo 60-latków przez kilka lat regularnie podróżowało przez Półwysep Iberyjski w charakterze turystów, transportując tony narkotyków, głównie haszysz - wynika ze śledztwa prowadzonego przez hiszpańską i portugalską policję.15 lipca 2019Szczepan1 pisze:No jak się tak czujesz, to najwyraźniej jest możliwe. Aby na pewno nic innego nie bierzesz razem z różeńcem?08 maja 201804pain pisze:A ja się tak czuję po kilku tygodniach brania 2x200mg różańca z rana, nie biorąc żadnych leków. Czy to możliwe ?
Po zażyciu tabletek i wrzuceniu rhodioli czuje się bardzo senny, rozdrażniony i mam specyficzny niepokój, nie jest to typowy lęk bardziej taki psychotyczny stan, niepewność i wycofanie, które Pramolan ze Spamilanem w jakimś tam stopniu eliminują. Czy to jest jakaś interakcja?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
16 lipca 2019blackgoku pisze:Nic kompletnie, nigdy nawet nie brałem żadnych leków ( w sensie tych działających w jakiś sposób na mózg ), żadnych inny także od b. dawna. Z suplementów tylko omega 3 obecnie.15 lipca 2019Szczepan1 pisze: (...)
No jak się tak czujesz, to najwyraźniej jest możliwe. Aby na pewno nic innego nie bierzesz razem z różeńcem?
Poprawiono cytowanie - unikaj wielu cytatów w cytacie. taurinnn
Niestety, po zarzuceniu jednego kapsa rano, przez cały dzień nawet przy małym wysiłku, serce dostaje jakiejś palpitacji. Do tego dochodzi pulsowanie w głowie i czasem migrenowy ból . Zmierzyłem ciśnienie, w stanie spoczynku nie było niepokojące. Nie wyczytałem nigdzie takich skutków ubocznych, nie wiem co jest przyczyną.
Czyżby mój organizm nie tolerował rhodioli?
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata