Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
i zamkną dopalacze %-D
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
[quote="jogurt"]
Strunaman ale nie bastionuj tutaj i pisz tematy normalnie. Odrzuć jażmo Caps-Locka i przyłącz sie do światłości...

tego kurwa...

no..

Nie-Caps-Locka ]

sorry za ten caps lock ale na forum, z którego to ściągnąłem ( na rzecz szerzenia informacji. żebyście nie wpadli w panikę jak zaczną wam gadać że jabłka są trujące %-D ) ten temat był na capslocku i zrobiłem tylko ctrl c ctrl v :)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 67 / / 0
Strunaman czyżby to z tego samego forum wyczytałeś o trującym fluorze w wodzie mineralnej made by coca-cola company?
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
nie. to z esoteric agenda
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
Oczywiście jestem przeciwko Codexowi, i całej tej ideologii depopulacji ludności (z ok. 6,5mld do 500mln ludzi, a Codex m.in. temu ma służyć).
Z tym, że takich owiec jak np. CTX jest większość i tych petycji będzie ułamek a "ludzie", którzy chcą to wprowadzić, bardzo dobrze zdają sobie z tego sprawę.
Naukowcy, prawdziwi naukowcy, szacują, że z powodu wprowadzenia "Kodeksu żywienia" życie straci 3 mld ludzi, miliard przez zwyczajne zagłodzenie, kolejne 2 mld przez choroby spowodowane niedożywieniem. OBUDŹCIE SIĘ WRESZCIE!!!
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Nie zrozumieliście mnie, oczywiście, że jestem przeciwko temu... Tylko póki co nie mamy na to wpływu, rozgrzebujemy coś, co naturalnie z biegiem czasu i tak prędzej czy później dojdzie do skutku.
Więc po co się dołować?

Skąd ten artykuł jest w ogóle? Bo trochę on naciągany... Może jakieś źródła do badań nad ziółkami, które doskonale sprawdziły się w leczeniu raka?
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2009 przez CTX, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
nielegalna bedzie medytacja mruczą te chujowe tableteczki.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
A jak dla mnie to jest ściema dla naiwniaków. Ktoś przytoczył nazwę faktycznie wchodzącej regulacji i dorobil do niej ściemę. No bez beki, co to ma znaczyć, że żywność będzie "napromieniowana"? Znajdźcie mi inne źródło dotyczące tej informacji, nie strony tworzone przez spiskowców NWO, Illuminati, sataniści w rządzie ooouuuu. Poważną stronę. Oficjalną. Bo jeśli na oficjalnej stronie nic nie ma to skąd wie o tym komputerowa dzieciarnia z forów spiskowych?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 325 / 1 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=IoTrhaFQd5E ta babka powołuje się na oficjalne papiery i wsyzstko jest podobno na stronie kodeksu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.