Czego słuchasz w danym momencie?
Moderator: Knajpa
Boney M. - Ma Baker (Sopot Festival 1979) (VOD)
Podczas odkurzania.
Tańczę prawie jak on !
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Izrael ogłosił zamiary legalizacji rekreacyjnej marihuany
Wygląda na to, że Izrael jest gotowy, aby zalegalizować marihuanę w celach rekreacyjnych. Ogłoszono tam bowiem, że trwają prace nad przygotowaniem not prawnych, które uregulują status konopi indyjskich. Cały proces legislacyjny ma potrwać 9 miesięcy, a po jego zakończeniu Izrael dołączy to listy krajów gdzie marihuana jest legalna.20. raz pod rzad tego chyba juz slucham. Dobra vixa nigdy sie nie nudzi
Uwaga! Użytkownik OCPiller nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Ska-P - Brave Girls
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
https://www.youtube.com/watch?v=g2SBNsBFLQQ
11 lutego 2019jogurt pisze:Nie znalem tego. Ten kawalek jest zajebisty. Wykurwisty po prostu.
Troche klikałem w youtuby i zobaczcie na co trafiłem :D nie wiem czy znacie, ale to w chuj stare jest, chyba z KaZaa jeszcze ściągałem kiedyś :D . Tyle lat... lubie takie powroty.
https://www.youtube.com/watch?v=mtGNINAAouE
Tiny Tot - Discoland
Dziekoooowaa!!
Breakage - So Mars
REALITY IS A HOAX
Timo Maas feat. Brian Molko - First Day
siadlo mi dawno temu na łeb podczas jednego z pierwszych wyjazdow do amsterdamu
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
Na czacie siedzi 1934 uczestników Wejdź na czata