Klonazepam - wątek ogólny
Pozdrawiam!
Paweł
Co z Twoim odstawiem z zeszłego roku. Wiem, że sie nie udało do zera, ale może choć zejdz z dawki?
Jeżeli masz do mnie pytanie na forum użyj opcji "mention"
Jeżeli sprawa jest trudniejsza lub prywatna użyj PW (nie nadużywaj)
Jeżeli moja odpowiedz Ci pomogła użyj opcji "Dzięki"
Nie spamuj i unikaj OT, a warn nie będzie CI dany!
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.Tak się naćpał, że w środku nocy przyszedł na komendę i zaczął bełkotać
Do zdarzenia doszło w czwartek kilka minut po północy w budynku Komendy Powiatowej Policji w Będzinie. Przed okienkiem oficera dyżurnego pojawił się młody mężczyzna, który nie potrafił w racjonalny sposób wytłumaczyć w jakim celu przybył na policję.Pozdrawiam!
Paweł
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Uwaga! Użytkownik WhiteMaskTBK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Natomiast przy alprze teoretycznie masz mniejsze szanse na bycie poskręcanym, ale lęki i tak będą dość mocne na trzeźwo, nawet jeżeli na codzień nie masz z nimi problemu i bierzesz benzosy tylko rekreacyjnie.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pozdrawiam!
Paweł
Pomijam fakt, że liczba którą podałeś jest liczbą szacunkową. Każdy organizm inaczej adaptuje się do substancji i w różnym czasie oczyszcza organizm z metabolitów (ważny jest stan wątroby, nerek, ilość krwi w organizmie, stosowanie innych substancji, itd itd itd)
Zawsze ciekawiły mnie Twoje poszukiwania sposobu na branie benzo jak tylko się da często, bez stygmatu bycia "uzależnionym" To ciekawy przypadek. Znam jedną taką osobę która podobnie "liczy"opioidy. Zastanawiam się z czego to wynika? Wiesz może? Sam zastanawiałeś się nad tym?
Jeżeli masz do mnie pytanie na forum użyj opcji "mention"
Jeżeli sprawa jest trudniejsza lub prywatna użyj PW (nie nadużywaj)
Jeżeli moja odpowiedz Ci pomogła użyj opcji "Dzięki"
Nie spamuj i unikaj OT, a warn nie będzie CI dany!
Na czacie siedzi 1972 uczestników Wejdź na czata