Buprenorfina - knajpa
Moderator: Opioidy
Medyczna marihuana – co lekarz POZ powinien o niej wiedzieć
O właściwościach medycznej marihuany, możliwościach terapeutycznych jej zastosowania oraz odpowiedzialności lekarza z lek. med. Albertem Jeznachem z Instytutu Diagnostyki i Leczenia Bólu w Warszawie rozmawia Agnieszka Fedorczyk.Rekordowy przemyt heroiny na Ukrainie. Narkotyki miały jechać na zachód
Ukraińskie służby śledcze poinformowały o wykryciu największej w historii kraju próby przemytu heroiny. Podczas przeszukania magazynów we Lwowie przejęto ponad tonę narkotyków.09 lutego 2019fajnynick1 pisze: Nie wiedziałem, że taka knajpa wgl. jest. Fajnie, ale bura 2mg noskiem mnie nie grzała prawie. Czy te 2mg to już za dużo i działa antagonistycznie? Lepiej trzymać w buzi po uprzednim zalaniu paszczy ciepłą wodą czy wciągnąć? Gdzie większa biodostepność/długość działania? Wiem, że najlepiej i.v, ale jeszcze w praktyce nie umiem. :/Osobiście nie polecam I.V. Za każdym razem jest to dla mnie bardzo rozczarowujące doświadczenie. Naprawdę nie wiem po co co jakiś czas ponawiam te próby (pewnie tęsknota za strzykawką). Kończy się to zawsze nieprzyjemnymi skutkami ubocznymi: przeczulica skóry, ból głowy, lęki. Po snifie nie mam takich akcji.
Nie mam z tym nic wspolnego.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
Pozdrawiam , PsylocybeQ
Na czacie siedzi 2106 uczestników Wejdź na czata