Beta-ketony - Seks, miłość, erekcja, masturbacja
Moderator: Stymulanty
IF YOU KILL YOUSELF

Clark pisze:3-MMC w miksie z gieblem. Przebijesz pannę na wylot, sprawdzone info
Jakie dawki ? co pierwsze gbl czy 3mmc ? jaka droga podania 3ki ? ile czasu przed cały mix aplikować ?
'CARBON BASED LIFEFORMS'
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Na słowa marihuana mało kto dziś krzyczy ,,narkotyk!”- wywiad z Jarosławem Stadnikiem
O marihuanie, jej wadach, zaletach, burzliwej drodze, którą przeszła, i nieśmiało o sobie samym opowiada Jarosław Stadnik – popularyzator medycznej marihuany, aktywista, właściciel firmy BioHemp oraz GlinoDom, dziennikarz piszący dla portalu Medyczna Marihuana i konopie.info, prezes zarządu stowarzyszenia ekologiczno-kulturalnego Freedom.(A Ty co @believe, miałeś przystopować z dragami
Teraz dopiero odczytałem, nie no dawki za duże dałeś - po takim czymś to mi nawet nie drygnie :D ostatnio przywaliłem 100mg w nos 3mmc (ale rakiete mam) to przez 20-30min odkurzacz euforii, a gdzie tu do panny mam jechać :D
Tak 100mg oral i 0.5ml GBL myślę w tych granicach.
@btw
No ja myślałem że Cie nie ma albo że się obraziłeś czy coś :D nie było Cię długo na gg to już nie wchodziłem.
No miałem przystopować ale teraz se na balety chodzę :D Za rok, raczej po tym sezonie wiosna/lato przystopuje, chyba XD
'CARBON BASED LIFEFORMS'
Co najlepiej podbija libido od czasu delegalizacji A-PVP?
3CMC to jednak nie jest to... Może PV8? Albo A-PVT? Ktoś się wypowie?
Z matecznika - Hexen, Nep masturbacja tak sobie, chociaż nie wątpię, że jak się wczujesz podczas seksu to może być coś niesamowitego. Z depresantów to [offtopic wycięto - surv]
Ponownie z ketonowej grupy to bk-EPDP jest dość zmysłowe i seks może być po tym fajny. Pamiętam po tym, że jak zobaczyłem fajną dupę w sklepie i tak z nią gadałem, spojrzałem na jej biodra - psiocha, dupa, uda - to tak mi drygnął, że jak później za nią szedłem to kuśtykałem przez 15 minut XD
Ogólnie warto poszukać w innych możliwościach niż tylko BK. Szkodliwość dla zdrowia podobna albo i niższa, a fiut niekiedy przebija stare milfetki na wylot i są wdzięczne, że je wyruchałeś ;)
Uczmy innych samodzielnego poszukiwania i definiowania szczęścia. Pielęgnujmy naszą wolność nawet jeśli jest ona tylko w nas. Naszym obowiązkiem jest szerzenie jej kiedy tylko można. Każdy zasługuje na szczęście a do niego prowadzi tylko prawdziwa wolność
26 maja 2017Takisobienick pisze: Hej3-CMC/4-CMC/HEX-EN tylko ciężko teraz dostać deklarowaną zawartość tego co się zamawia
Co najlepiej podbija libido od czasu delegalizacji A-PVP?
3CMC to jednak nie jest to... Może PV8? Albo A-PVT? Ktoś się wypowie?
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1973 uczestników Wejdź na czata