Benzodiazepiny - Knajpa v.1
23 kwietnia 2018apceinocnupc pisze: Przerywam 10 dni ciągu 1mg etizolamu na dzień. Jak mocno i jak długo będzie boleć jeśli w ogóle? Warto sie pierdolić ze zmniejszaniem dawki? .Po 10 dniach nie powinno byc skreta, co najwyzej lekkie problemy ze snem oraz obnizony nastroj.Nastaw sie ze nie bedzie to i nie bedzie, tak wygrasz z umyslem :cheesy:
Bombardując metamfetaminowe laboratoria, armia USA zabija dziesiątki cywilów – twierdzi ONZ
Według nowego raportu ONZ, amerykańska operacja antynarkotykowa wymierzona w domniemane laboratoria narkotykowe w Afganistanie spowodowała wiele ofiar wśród dzieci. Stany Zjednoczone zaprzeczają treści raportu.Funkcjonariusz Służby Ochrony Państwa złapany z kokainą w centrum Wrocławia
Funkcjonariusz Służby Ochrony Państwa Łukasz Ł. złapany przez wrocławskich policjantów na zażywaniu kokainy. Do zdarzenia doszło w nocy piątku na sobotę.W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
Obecnie biore : klozapine 600 mg, amisulpryd 1600 mg, kwas walproinowy 1000 mg czy warto zejsc na cos ``lzejszego`` ? Typu risperdal i.m albo aripiprazol i.m ? Czy to moze spowodowac nawrót ?
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
@Demis - nie dość, że samo benzo to gówno, to jeszcze te rc ma chuj wie co dodatkowo w składzie. Może o to chodzi ;)
Na czacie siedzi 154 uczestników Wejdź na czata