Amfetamina - sprawdzanie czystości | chemiczne metody
Moderator: Stymulanty
Uwaga! Użytkownik czeslaw187 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik Chemman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiDiler pałką teleskopową pobił w Tarnowie stałego klienta. Potem go obrabował. Teraz ma wyrok
Dwa lata i 10 miesięcy więzienia - taki prawomocny wyrok zapadł na 23-letniego Łukasza G., który w Tarnowie pobił pałką teleskopową klienta zwykle kupującego od niego dopalacze. Sprawca po pobiciu obrabował ofiarę z telefonu komórkowego, a potem sprzedał go znajomej dziewczynie.Wolność dla konopi
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
co prawda to nie chemiczna metoda ;] ale jesli widze, ze w fecie lsnia sie malutkie drobinki to jest to mieszane z soda oczyszczona.jak do tej pory najlepszym"sprawdzaczem" jest moj niezawodny nosek :-p
I feel you, I want you
I know your touch is all I need
I am waiting, you're shining
Mr.LaTacha pisze:co jesli jest kolorowa?u mnie jeden kolo sprawdzał taką lampką jak się banknoty sprawdza - miał w breloczku, i amph różniło się znacząco od syfów w tym świetlehmmmm jeśli to prawda to nie jest to chyba jakaś wyjątkowa technika.
. Ale nie pamiętam dokładnie jak to robił
Po prostu świecisz i amfetamina w świetle wygląda inaczej.
A co jeśli jest kolorowa?
hmmm trzeba bedzie potestować
uostatnio u mnie pojawila sie taka brazowa.kolor kawa z mlekiem czy cus w tym stylu.bralysmy 5 i mialysmy ciut opory ale byla wrecz zajebista ;-),ciut szczypala ale efekt rewelacja.dawno nie czulo sie tak dobrego pradu.
I feel you, I want you
I know your touch is all I need
I am waiting, you're shining
"Jeżeli ta wojna jest przegrana, to nie jest moim zmartwieniem, że giną w niej ludzie. Nie uronię za nich jednej łzy, bo nie zasłużyli na nic lepszego"
Adolf Hitler "Fuhrer" 1945 r.
uostatnio u mnie pojawila sie taka brazowa.kolor kawa z mlekiem czy cus w tym stylu.bralysmy 5 i mialysmy ciut opory ale byla wrecz zajebista ;-),ciut szczypala ale efekt rewelacja.dawno nie czulo sie tak dobrego pradu.była kiedyś taka u mnie na parafce i nie powiem że była zła wręcz przeciwnie zajebista była tylko z małym minusikiem straszne zrycie po tym było ale teraz mam lepszy dostęp i fetka jest 10/10
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
777 - nowy, lepszy Szatan.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Umarl król...
Niech zyje król...
[H]
oolus pisze:Bo bierzesz to od dawna i masz wyrobiona tolerancje? Kazdy drag na poczatku "inaczej kopal" ....Mr.LaTacha pisze:co jesli jest kolorowa?u mnie jeden kolo sprawdzał taką lampką jak się banknoty sprawdza - miał w breloczku, i amph różniło się znacząco od syfów w tym świetlehmmmm jeśli to prawda to nie jest to chyba jakaś wyjątkowa technika.
. Ale nie pamiętam dokładnie jak to robił
Po prostu świecisz i amfetamina w świetle wygląda inaczej.
A co jeśli jest kolorowa?
hmmm trzeba bedzie potestować
uostatnio u mnie pojawila sie taka brazowa.kolor kawa z mlekiem czy cus w tym stylu.bralysmy 5 i mialysmy ciut opory ale byla wrecz zajebista ;-),ciut szczypala ale efekt rewelacja.dawno nie czulo sie tak dobrego pradu.
Ogolnie mi sie wydaje, ze jak ma posmak slodkawy to jest przejebana glukoza, jak ma posmak slonawy to soda. Jak smakuje kreatyna to nie wiem. Raz mialem taki towar co strasznie ostro draznil sluzowke, ciekawe czym on byl przejebany, bo mialem lzy w oczach po zajebaniu ;/
Na czacie siedzi 1976 uczestników Wejdź na czata