Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 2 / 0
Hehe co oni teraz nie wymyślą , jeśli spływ jest słodki i jest w paście :) Nie moge sb nawet wyobrazić co oni z tym wcześniej robili . Może mamy z tych samych okolic , skoro spływy są słodkie :P W sumie to tylko raz mi sie takie coś przytrafiło ze 3 tygodnie temu.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2013 przez Nycomed, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Wczesniej
Jesse94 pisze:
Tak kurwa! też mam słodki spływ, jak to poczułem to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.
A skąd ten słodki spływ to już wgl. jakaś abstrakcja dla mnie skąd się może taki brać (bo na pewno to nie cukier :D) odnosząc się do tego co napisałeś, to nie wierze, że mogli zjebać aż tak partie, że ta co jest teraz ma słodki spływ, a ta co była po wciągnięciu szczura, dosłownie przytykała a oczy chciały sobie wyjść z orbit.
wczesniej dostales gratis sode a teraz slodzik, ot cala zagadka %-D
  • 100 / / 0
@Nycomed
Mi właśnie pierwszy raz się zdarzył, podpytam i dam znać co tam siedzi ;-)

@mroowa
nie wiem, nie próbowałem nigdy, ale zaufam twojemu doświadczeniu w słodzikach i sodzie

Pogadam, zobaczymy, ale bądź co bądź, jak na moje okolice to uważam, że warte polecenia sorćiwo, ale nie byle komu.
W porównaniu do tych białych proszków co śmigają po mieście, które ma byle dill spod klatki to jest śmiech na sali a sprzedaż tego powinna być karana publiczną chłostą.
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
hehe mysle ze jednak Ty masz wieksze doswiadczenie w konsumpcji takich smakolykow ;> a do rzeczy, dobra feta nie powinna "dosłownie przytykała a oczy chciały sobie wyjść z orbit" po sniffie ;)
  • 677 / 2 / 0
Chłosta to za mało kiedy jakiś szczurek próbuje ci gonić etkata albo pentedron jako zajebistego speeda, miałem ostatnio taką sytuacje, nie wziął bym tego za darmo, autentycznie, wiem , że są ludzie których to robi ale ja bym nigdy na to nie wydał złotówki, może przy pierwszych razach z ketonami, wtedy wszystko robiło, teraz zaspokoić mnie może tylko dobra amfetamina , która jest niepowtarzalna w swoim działani (wyłączając euforyki, które czasmi zarzuce). Najważniejsze, żeby to nie był puder ani żadne proszki mieniące sie kryształami, jeśli przejdziemy ten etap i konsystencja (grudy/pasta) oraz zapach będzie sie zgadzał dalej musimy modlić sie o farta, żeby faktycznie to była feta jednak zawierała więcej niż 10-20% :wall: Dlatego zażywam raz/dwa razy na miesiąc kiedy mam pewna i dobrą opcje.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / / 0
mroowa pisze:
a do rzeczy, dobra feta nie powinna "dosłownie przytykała a oczy chciały sobie wyjść z orbit" po sniffie ;)
nie chce już nic więcej wiedzieć, to jest tylko fikcja, wymyśliłem to sobie, koniec ;-)

Nycomed pisze:
jeśli przejdziemy ten etap i konsystencja (grudy/pasta) oraz zapach będzie sie zgadzał dalej musimy modlić sie o farta, żeby faktycznie to była feta jednak zawierała więcej niż 10-20% Dlatego zażywam raz/dwa razy na miesiąc kiedy mam pewna i dobrą opcje.
No to jesteśmy takiego samego zdania, jedyną różnicą jest to, że ja nie wale raz/dwa razy na miesiąc tylko ciut więcej :-p
Spotykałeś się z sortem który był delikatnie żółty ale jego grudy były fioletowe? mocny, intensywny chemiczny zapach.
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / / 0
mroowa pisze:
Jak nie chcesz wiedziec to nie zawracaj dupy dzieciaku ;) a zolty kolorek masz bo to wyprowadzili ja do soli siarczanu
nie lubię prowadzić takich rozmów, więc zakończyłem ją, dziękuje za podpowiedz :)
Nie znam się na chemii więc, wychodzę z takiego założenia jak Nycomed.

Spotkaliście sie kiedyś z takim czymś, że amf pachniało wam benzyną albo magom do zupy? ( wąchałem, oglądałem, nie sprawdzałem)
  • 119 / 7 / 0
Bardziej lub mniej żółty towar, od suchego do mocno wilgotnego śmierdzący bardzo lub bardziej własnie benzyną, rozpuszczalnikiem czymś takim. Tak, spotkałem sie :) Robił dobrze.
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
  • 3449 / 122 / 8
Jesse94 pisze:
że amf pachniało wam benzyną albo magom do zupy?
O kurwa. Paladynom do kartofli...
mroowa pisze:
zolty kolorek masz bo to wyprowadzili ja do soli siarczanu
Farmazony, siarczan amfetaminy jest biały. Żółty kolor pochodzi od zanieczyszczeń.
  • 50 / 1 / 0
Sam napisales farmazony. Domyslec sie latwo ze kolorek zolty to nie zamierzony cel tylko efekt uboczny skorzystania z kwasu siarkowego w tym przypadku, widocznie producent uznal ze nie oplaca sie mu bawic kilka razy z oczyszczaniem by pozbyc sie koloru i wypuscil swierzy sort, taka zoltawa paste wystarczy na kilka godzin wystawic na mocniejsze swiatlo i wolne powietrze a zrobi sie biala (twarde grudki), pewnie bardziej czysta :-D
To ze wiekszosc amfy jest robionych na siarczan pewnie wiesz, dostalby chlopak w postaci fosforanu to mialby rozowa %) o ile dobrze pamietam co kiedys sie mi przysnilo

A skoro idac od producenta do konsumenta zdazyla zachowac barwe to pewnie nie dowalono nazbyt wiele bonusow oraz jest swieza i prawdopodobnie byla przechowywana w godnych warunkach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.