06 listopada 2019dzojov pisze: Wolicie wrzucać tabsy w calosci, rozgryzacie, czy pod język?Przeważnie część pod język, a pozostałą resztkę tabletki rozgryzam i połykam. A w podbramkowej sytuacji cała gryziona, ew. pod język, o ile nie mam sucho w ustach.
Alprazolam - Wątek ogólny
Scena teatralna — na niej potwory sztuczne. Ohydny świnio ryj w zielonej konfederatce z piórkiem.
Ostatnio mnie trochę nie ma, przepraszam. W miarę możliwości staram się odpisywać na PW.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Kartka z wyjątkowym sercem
Do osadzonego odbywającego karę pozbawienia wolności w Areszcie Śledczym w Piotrkowie Trybunalskim przysłano kartkę z wyjątkowym sercemNie płacz nad rozlanym kotem
Nie było tak trudno.
Lekarz starszy facet. Odrazu mu powiedziałem że chce recepte na afobam doraźnie przeciwlękowo w kontaktach z ludźmi. Powiedziałem ze kiedys sie leczyłem na fobie społeczną a on sie spytał u kogo XD No to mówie że zapomniałem dawno to było .
Oczywiście sie zestresowałem i pod koniec już nic nie mówiłem ale to chyba dobrze wyszło.
Lekarzyna wypisał i tyle. 10 minut i po robocie.
Spytał sie jeszcze czy coś jeszcze ale nie chciałem przeginać i więcej nie wyłudzałem .
Najgorszy 1 raz teraz będzie izi.
A jaką gadkę zapodać co by dostać rolki albo nie wiem klony np.?
Podajemy nazwy substancji, nie handlowe. taurinnn
Na czacie siedzi 125 uczestników Wejdź na czata