2-FDCK, 2-FK, 2-Fl-2'-Oxo-PCM; 2-Fluorodeschloroketamina
Moderator: Dysocjanty
GG:52509698
Neurofarmakologia - w służbie nowej wiary
Dawka 500mg łącznie w trakcie 4x sesji.
Wszystko było OK, ale potem stało się coś czego nie doznałem przy normalnym kecie.
Nic z tego nie pamiętam, ale około 48h później, po napiciu się dość małej ilości alkoholu (~0.25l wina), nagle wszedłem w tryb "po Wietnamie już nigdy nie byłem taki sam". Z opisu dziewczyny: do 5 rano pierdoliłem o tym, że każdy z nas ma krew na rękach, cywilizacja to choroba i nie wiem czy powinienem żyć.
Efekt antydepresyjny się utrzymuje nadal po tym epizodzie, ale jeśli ktoś używa tego w tym celu - radzę uważać. To mogło się stać oczywiście tylko mi, ale NIGDY nie miałem tak po normalnej ketaminie.
Ładni chłopcy, brzydkie zabawy - o kinie, które nie potrafi zerwać ze swoimi narkotykowymi nawykami
W tym tygodniu Timothée Chalamet rozsypuje krystaliczną metamfetaminę w charakterze przynęty na filmowe nagrody. W przyszłym Clint Eastwood będzie przemycał koks w ramach odważnego komentarza do bieżących problemów społecznych. Kiedy kino skończy z nadużywaniem narkotyków?Tragiczny finał stypy. 97 osób zmarło po wypiciu alkoholu
97 ofiar śmiertelnych. To bilans uroczystości pogrzebowych, które odbyły się w stanie Uttarakhand w Indiach. Okoliczni mieszkańcy zmarli po spożyciu nielegalnego alkoholu.Jak chce ktoś dowiedzieć się więcej pisałem o tym w temacie neuroprotekcyjne działanie antagonistów NMDA. alkohol i wszystkie gaba oraz stres potęgują ten efekt. Ale można powyrywać grzejniki ze ścian.
Daj spokój, co złego jest w fluoro pcm? Po za jej ceną oczywiście.
24 stycznia 2019endother pisze: @jerzydudekAkurat cena w porownaniu do o-pce jest nizsza. Nie przypada mi do gustu dawkowanie, ktore, aby uzyskac jakiekolwiek efekty, wychodzi wrecz kosmiczne (tak czy inaczej, dzialanie bylo ledwo zauwazalne).
Daj spokój, co złego jest w fluoro pcm? Po za jej ceną oczywiście.
Moze mamy inne zrodla lub inne oczekiwania?
taka ketamina v2, tylko dłużej działa, ja tam polecam
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata